صفحه 11 از 15 نخستنخست ... 910111213 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 101 به 110 از 143

موضوع: دانلود موزیک ویدیوهای ایرانی+اپدیت پذیر

نیمه فعال
    با سلام

کسی از دوستان این موزیک ویدئو کمیاب هاتف رو با کیفیت بالاتری نداره

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ویرایش توسط AMIR HOSEIN : 02-21-2015 در ساعت 02:35 PM

2. کاربر مقابل از AMIR HOSEIN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    سلام دوست عزیز ممنون بابت این ویدیو های زیبا
    ازت خواهش میکنم کنسرت کمیاب داریوش عزیز رو در فراکفورت آلمان 1990 به صورت تصویری اگه میشه بذار؟؟
    خیلی آقایی دم شما گرم

نیمه فعال
    ممنون میشم ویدیو های داریوش عزیز رو هم با کیفیت خوب بذاری
    واقعاً کار شما خیلی ارزش داره
    اجرت با خدا عزیز

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط baradar-jan نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز ممنون بابت این ویدیو های زیبا
    ازت خواهش میکنم کنسرت کمیاب داریوش عزیز رو در فراکفورت آلمان 1990 به صورت تصویری اگه میشه بذار؟؟
    خیلی آقایی دم شما گرم
    سلام شما لطف دارید

ولی گذاشتن این کنسرت کاره اشتباهی...چون خود داریوش هم فروش چند تا از کنسرتاشرو از کمپانی سلب کرده

نیمه فعال
    راستش من تقریباً تمام اثار داریوش رو به جز چندتا از کارهای فوق العاده نایابشو دارم
    به خاطر همین میخوام آرشیوم از داریوش رو کامل کنم
    داداش کنسرت لندن 1989 رو چطور؟امکانش هست قرار بدی؟
    من کلیپهای کمیابی از داریوش دارم اگر مایل بودید براتون بفرستم تا قدری از زحمان بی حساب شما جبران بشه
    بازم تشکر میکنم عزیز

حرفه ای
    شما محسن (برادر جان) نیستی

حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    نه داداش،آقا محسن یکی از دوستان گل بنده هستش

نیمه فعال
    سلام
    yaran عزیز،ازت خواهشی دارم میشه موزیک ویدیوها و کنسرتهای تصویری داریوش عزیز رو با فرمت mp4 مثل بقیه خوانندگان که قرار دادی با کیفیت خوب توی این تاپیک قرار بدی؟؟
    لطفاً رومو زمین نندار
    راستی اگر ممکنه تاپیک موزیک ویدیو های کمیاب و قدیمی هم که بسیار زیبا بود رو ادامه بده عزیز..خیلی لطف بزرگی میکنی منتظر هستم داداش
    اگر ممکنه بدون تگ تبلیغاتی بذار

حرفه ای

Dariush-Dobareh.Baz.Khaham.Gasht.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    Dariush-Soghoot.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    dariush-avaze-pariha.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    dariush-ay-eshgh-faramarz-aslani-.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    dariush-azadi.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    dariush-azarbayjan.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    dariush-bonbast.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    dariush-celloole-bi-marz.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    dariush-chakavak.avi
    dariush-cheshme-man-live-at-gibson-amphitheatre-.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    dariush-dastaaye-to-live.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    dariush-donyaye-in-roozaye-live.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    dariush-faramarz-aslani-divar-.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    dariush-geryeh.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    dariush-khoon-bazi.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    dariush-khooneh-live.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    dariush-labeh-darya.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    dariush-misazamet-vatan.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    dariush-mojezeyeh-khamoosh-.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    dariush-natarsoon.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    dariush-rahi.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    dariush-saraabe-radde-paaye-to.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    dariush-shekanjegar.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

12. 6 کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 11 از 15 نخستنخست ... 910111213 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)