با سلام
کسی از دوستان این موزیک ویدئو کمیاب هاتف رو با کیفیت بالاتری نداره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام
کسی از دوستان این موزیک ویدئو کمیاب هاتف رو با کیفیت بالاتری نداره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط AMIR HOSEIN : 02-21-2015 در ساعت 02:35 PM
سلام دوست عزیز ممنون بابت این ویدیو های زیبا
ازت خواهش میکنم کنسرت کمیاب داریوش عزیز رو در فراکفورت آلمان 1990 به صورت تصویری اگه میشه بذار؟؟
خیلی آقایی دم شما گرم
ممنون میشم ویدیو های داریوش عزیز رو هم با کیفیت خوب بذاری
واقعاً کار شما خیلی ارزش داره
اجرت با خدا عزیز
راستش من تقریباً تمام اثار داریوش رو به جز چندتا از کارهای فوق العاده نایابشو دارم
به خاطر همین میخوام آرشیوم از داریوش رو کامل کنم
داداش کنسرت لندن 1989 رو چطور؟امکانش هست قرار بدی؟
من کلیپهای کمیابی از داریوش دارم اگر مایل بودید براتون بفرستم تا قدری از زحمان بی حساب شما جبران بشه
بازم تشکر میکنم عزیز
شما محسن (برادر جان) نیستی
نه داداش،آقا محسن یکی از دوستان گل بنده هستش
سلام
yaran عزیز،ازت خواهشی دارم میشه موزیک ویدیوها و کنسرتهای تصویری داریوش عزیز رو با فرمت mp4 مثل بقیه خوانندگان که قرار دادی با کیفیت خوب توی این تاپیک قرار بدی؟؟
لطفاً رومو زمین نندار
راستی اگر ممکنه تاپیک موزیک ویدیو های کمیاب و قدیمی هم که بسیار زیبا بود رو ادامه بده عزیز..خیلی لطف بزرگی میکنی منتظر هستم داداش
اگر ممکنه بدون تگ تبلیغاتی بذار
Dariush-Dobareh.Baz.Khaham.Gasht.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Dariush-Soghoot.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-avaze-pariha.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-ay-eshgh-faramarz-aslani-.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-azadi.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-azarbayjan.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-bonbast.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-celloole-bi-marz.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-chakavak.avi dariush-cheshme-man-live-at-gibson-amphitheatre-.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-dastaaye-to-live.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-donyaye-in-roozaye-live.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-faramarz-aslani-divar-.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-geryeh.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-khoon-bazi.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-khooneh-live.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-labeh-darya.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-misazamet-vatan.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-mojezeyeh-khamoosh-.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-natarsoon.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-rahi.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-saraabe-radde-paaye-to.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-shekanjegar.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)