باسلام و سپاس فراوان از زحمتکشان این تاپیک و سایت
بخصوص جناب yaran , hadi0021 عزیز
ویدئو "ما" از "هلن" با کیفیت بهتر میخواستم اگه لطف کنید . (تو پستهای قبلی هست اما اگه ممکنه با بهترین کیفیت آپلود کنید )
باسلام و سپاس فراوان از زحمتکشان این تاپیک و سایت
بخصوص جناب yaran , hadi0021 عزیز
ویدئو "ما" از "هلن" با کیفیت بهتر میخواستم اگه لطف کنید . (تو پستهای قبلی هست اما اگه ممکنه با بهترین کیفیت آپلود کنید )
دوستان کسی میدونه این موزیک ویدیو مال کدوم خواننده است و موزیک ویدیو اصلیشو اگه کسی داره حتما بذاره ممنون میشم ازتون
عکسش
اینم خود موزیک ویدیو که یه اهنگ دیگه روش میکس شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه موجود هست ویدیو جدید speechless از نامجو رو کار کنید?دنبالشم
رفتم سر کوچه، یه پک از سیگار بگیرم رفتم اون دنیا تا بمیرم
رفتم جیگرکی، دو سه سیخ جیگر بگیرم گفتش سگت چی، زنت چی، بچت چی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم سر کوچه، یه پک از سیگار بگیرم رفتم اون دنیا تا بمیرم
رفتم جیگرکی، دو سه سیخ جیگر بگیرم گفتش سگت چی، زنت چی، بچت چی
ویدیوهای سیاوش قمیشی و سیاوش صحنه اضافه شد
تمام ویدوها لینک مستقیم هستن
با کیفیت خوب رو به بالا![]()
با سلام خدمت همه دوستان و زحمتکشان این تاپیک
من دنبال کنسرت استاد اکبر گلپا ، اجرای کنسرت در رویال فستیوال هال لندن در سال ۱۳۷۸ (۱۹۹۹) هستم اگر کسی از دوستان با بالاترین کیفیت داره بزاره ممنون میشم نوارای vhs جسته گریختش هست اما کیفیت نداره.
با تشکر از لطف و زحمات شما دوستان![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جان در صورت امکان فول ویدیو شاهرخ رو تقاضا داشتم . . .
تشکر بابت تاپیک خوب و با ارزش شما
سلام. اگه در اختیار دارید . موزیک ویدیو های قدیمی بهرام فروهر ، بابی ، زیبا بنفشه ، نسرین آوازه ، کتی ، گیتی ، رنو ، بهروز پناهی وسعید شهید زاده را هم بگذارید. ممنون
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)