3 تراک جان جوانی ، بغض و بی اعتنا زیباترین کارهای آلبوم هستند
3 تراک جان جوانی ، بغض و بی اعتنا زیباترین کارهای آلبوم هستند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه همکاری با افکاری به سرانجام می رسید خیلی سطح البوم بالا میرفت اما با این وجود این البومو از حسن تنهایی بیشتر دوس دارم حداقل یه خط تقریبا مشخصی رو البوم طی میکنه درباره این اخرین باره هم همونطور که همه میدونن ماکت کار یه سرو گردن بالاتر بود ..اهنگ یه مردی از اون کاراییه که میشه چندین بار گوش داد و لذت برد...
.: تقدیم به جوکر عزیز :.
دوستان امیدوارم تونسته باشم با این کارم به تکمیل تاپیک کمک کنم
فولدر آیکون بعضی از آلبومهای ابی رو قرار دادم که به درد کسایی که مثل من آرشیو جمع میکنن میخوره!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Saleh16 : 12-20-2014 در ساعت 01:35 PM
ترانه های مذخرف
صدای مرده
تنظیم های ضعیف
فقط آهنگسازی هاش یکم خوبه
در کل ضعیف
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
همین البوم رو دوستان دارن میگن مزخرف ؟
همین که الان ما داریم گوش میدیم ؟
خوووب میشه بگید از نظر شما چیه خب ؟
الان بیدار شدم البوم رو دیدم اومده خر کیف شدم حبس رو زدم فقط دانلود شه خدا شاهده اشکم بند نمیاد
ترانه رو گوش بدید اخه !!!!
تا الان بی اعتنا و حبس رو گوش دادم کمرم شکست !!!!!!
تو در اوج غروری و حالا وقت فرودت نیست
من چیزی ازت چیزی میخوام ، که شاید تو وجودت نیست !!!
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)