کچای دنیا دیدید انتخاب واحد ترم آینده پیش از امتحانات ترم جاری باشه؟ این است معجزه دانشگاه ما
![]()
به نظر من آلبومش خیلی خوب بود و به دل من که نشست ولی این آهنگا مخصوصا با این تنظیمها به صدای ابی نمیاد و منو یاد آلبوم دنیای این روزای من میندازه و مطمئننا اگه همین آهنگا با صدای داریوش و تنظیمهای خود افکاری بود همونایی که الان میگن آلبومش چرت بود عاشق آلبوم میشدن ... ابی هم خوب اجرا کرده و هرچقدر آلبوم رو بیشتر گوش میدم بیشتر خوشم میاد، وقتی آهنگا و تنظیمهای یه خواننده شبیه به هم میشه میایم و میگیم رو تکرار افتاده وداره خودشو تکرار میکنه و هیچ چیز نو و جدیدی به کاراش اضافه نشده و وقتی اون خواننده میاد کمی سبکش رو تغییر بده میایم و میگیم چرا آهنگاش این مدلی شدن؟و همون سبک قبلی بهتر بود ....
ولی قبول دارم که تنظیمها خیلی شلوغ بودن و همشون تو فضای زهی تنظیم شدن و حتی یه ساز سلو تو کارا نبود و سمپل های الکترونیکش هم خیلی مصنوعی بودن و با وجود اینکه خیلی تکنیکی ان اما احساسی در اونها نیست... اول آلبوم رو یه هفته ای گوش بدین و بعدا نظر قطعیتونو بدین
آره بعضی جاها انگار با نرم افزار درست شده ، حالا یا نرم افزار خرابش کرده و حرفه ای تیون نشده و باعث شده فکر کنیم فالشه یا ابی فالش خونده و خواستن با نرم افزار درستش کنن و زدن بدترش کردن خدا میدونه... گوش خیلی قوی میخواد ... اونایی که میگن یعنی خود ابی نفهمیده به عرضشون برسونم که چرا مگه میشه متوجه نشده باشه؟ همه تیم تولید میدونن اما پیش خودشون میگن که مردم از تکنیک موزیک که چیزی نمیفهمن همینو پخش کنیم بره ... اما خیلی خیلی جزئیه وهرکسی نمیتونه متوجه بشه ولی مطمئنم علیرضاافکاری که الان تو ایرانه و کاری از دستش برنمیاد متوجه شده و صداش درنمیاد ... ولی خداییش آهنگا خیلی قشنگن و از اونا قشنگتر ترانه های اوناست اما از سبک ابی خیلی خیلی فاصله داره و اولش کمی تو ذوق میزنه و تنظیما که دیگه خرفشو نزنم بهتره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)