با تشكر از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابت كاورها
با تشكر از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابت كاورها
مثل اینکه شدید به مشکل خورده با افکاری
البوم خوب بود انصافا درسته شاهکار نبود ولی تو این اوضاع موسیقی بد نبود... دوستانی هم که سنگ اقای افکاری و به سینه میزنن بدونن اگه خود ایشون هم بالای سر کار بودن فرق چندانی نداشت البته که کار خیلی ازین بهتر میشد ولی در کل اقای افکاری حرف تازه ای نداره تو موسیقی ...یه موسیقی یکنواخت تکراری ولی بسیار قوی چکیده ی کار های ایشونه. موسیقی ایشون و نمیشه ازش انتقاد کرد ..ولی حرف تازه ای هم نداشته ....البوم گوگوش و احسان و هلن و ببینید همه همین شرایط و دارن : ترانه قوی ملودی خوب تنظیم معمولی و تکراری ... در کل البوم خوبی بود تنظیم های ناهیدی هم عالی بود ترو تمیز ..
مارح وت یا رب زج هد جس
[QUOTE=nasernew;249900]به نظر من آلبومش خیلی خوب بود و به دل من که نشست ولی این آهنگا مخصوصا با این تنظیمها به صدای ابی نمیاد و منو یاد آلبوم دنیای این روزای من میندازه و مطمئننا اگه همین آهنگا با صدای داریوش و تنظیمهای خود افکاری بود همونایی که الان میگن آلبومش چرت بود عاشق آلبوم میشدن ... ابی هم خوب اجرا کرده و هرچقدر آلبوم رو بیشتر گوش میدم بیشتر خوشم میاد، وقتی آهنگا و تنظیمهای یه خواننده شبیه به هم میشه میایم و میگیم رو تکرار افتاده وداره خودشو تکرار میکنه و هیچ چیز نو و جدیدی به کاراش اضافه نشده و وقتی اون خواننده میاد کمی سبکش رو تغییر بده میایم و میگیم چرا آهنگاش این مدلی شدن؟و همون سبک قبلی بهتر بود ....
ولی قبول دارم که تنظیمها خیلی شلوغ بودن و همشون تو فضای زهی تنظیم شدن و حتی یه ساز سلو تو کارا نبود و سمپل های الکترونیکش هم خیلی مصنوعی بودن و با وجود اینکه خیلی تکنیکی ان اما احساسی در اونها نیست... اول آلبوم رو یه هفته ای گوش بدین و بعدا نظر قطعیتونو بدین[/QUO
تنظیمات این آلبوم با آلبوم داریوش و گوگوش اصلا شبیه هم نیست.اونا چه از لحاظ ترانه و چه از لحاظ ملودی و تنظیم قوی تر بودن بخصوص آلبوم داریوش.آلبوم ابی خیلی جو مصنوعی داره
اتفاقا اینجا منظور شاعر غذا هستش/
داره میگه نماز و عبادت که نون و آب (غذا) نمیشه سر سفرمون بخوریم.
شاعر به زیبایی از ایهام استفاده کرده.
ممنون.
خيييلي عجبيهچرا از افكاري چيزي نگفته
وقتي آلبوم رو شنيدم ياد ِ يه حرف از ابي افتادم كه ميگفت فريد زلاند كار ِ خاصي نميكرد
با هم آهنگسازي ميكرديم
ضربه شو خورد
آهنگساز بالا سرش نبود ريد![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)