حبس چی شد گذاشته کی پخش کنه دیگه
خیلی خوشم میاد - اگه زحمتی نیست و وقت کردی چند شنبه های دیگر را هم یا در این تاپیک یا جداگانه بگذار با 25 باندهم خیلی خوب - چی بگم همش خوبه
من به عنوان یکی از طرفداران داریوش از شما طرفداران ابی عزیز اظهار نظری در مورد 2 آهنگ جدید داریوش به نام های شب آخر و پرستش که اخیراً پخش شد،دارم.
میخواستم نظرتونو در مورد این 2 آهنگ بدونم آیا قوی بودن این 2 کار و به دل شما نشست؟
چون معمولاً ماها که داریوشی هستیم و تمام کارهای استاد رو با جون و دل میپذیریم و من که کلی لذت بردم.
ممنون میشم شما هم نظرتونو بگید؟؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط baradar-jan : 05-18-2015 در ساعت 12:16 AM
چه ویدئوی مسخره ای بود
حیف 450 مگ که خرجش کردم
دانلود آلبوم ابی و لیلا فروهر به نام اتل متل با کیفیت 320
Flac
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 320
uploadboy
uploadbaz
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]h
امروز 19 ژوئن تولد آقای صدا ♥
تولدت مبارکــ آقای صـدا /
دس دس دس دس
شوپکی لی لی شوپکی لی لی شوپکی لی لی
دستا شــــــــــــــــلـــــــ ـــــــــــــــــــهجــــــــــــــــــــــــ ونوم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)