بده آقا سریع.
آقا دوس ندارم 2هفته دیگه بشه..
بچه ها شادمهر تو این البوم هیچ اهنگی به ابی نداده?
بسيار هيجانزده هستم كه به زودی، در تاريخ بيستم دسامبر آلبوم جديدم پخش خواهد شد، تهيه آلبوم "جان جوانی" سه سال به طول انجاميند و در اين راه با مشکلات متعددی هم مواجه شديم ولي نهايتا از نتيجه كار بسيار راضي هستم.
آلبوم شامل يازده آهنگ است. دو آهنگ بغض و آخرين بار که به صورت موزیک ويديو به شما تقديم شد، كه بازتاب بينظيری داشت.
تشكر مخصوصی دارم از تمامی دست اندر كاران اين آلبوم فوق العاده. سينگل و تك ويديوی "جان جوانی" به كارگردانی ياسمين آشا، كارگردان جوان و خوش ذوق، در تاريخ پانزدهم دسامبر، پنج روز قبل از پخش آلبوم به شما هديه خواهد شد.
ويديوي "حبس" هم از كارهای زيبای آلبوم است با كارگردانی نويد اخوان يكی از استعدادهای برجسته سالهاي اخير، كه در ماههای آینده شاهد آن خواهيد بود.
اميدوارم كه شما دوستانم هم به اندازه خودم خوشحال و هيجانزده باشيد، و نهايتا از كساني كه امكان تهيه آلبوم را به شكل قانوني دارند، تمنا مي كنم كه كمكي باشند به موسيقی بی پشتيبان، بي رمق و تنهای در تبعيد. هر سی دی اوريجینال و هر آهنگی كه بطور قانونی از آی تونز خريداری ميشود، خونی است تازه به شريانهاي موسيقی تبعيدي.
موسيقي ايران در تبعيد در شرايطي بس بغرنج قرار دارد، و تنها پشتيبان هميشگی آن شما بوديد و هستيد و خواهيد بود. فقط و فقط به كمك شما چراغ موسيقی تبعيدی ما، در عرض سي و پنج سال گذشته روشن مانده است. اين تقاضای من است نه فقط برای آلبوم جديد خودم بلكه براي كارهای همه همكارانم، اطمينان دارم رويم را زمين نمي اندازيد چرا كه در عرض تمامی اين سالها پشت و پناهم بوديد
منتظریم آقای صدا
ای بـِ دادِ مـَن رِسـیده !
آهنگ و ويدئو جان جواني
دوشنبه 24 آذر
آلبوم جان جواني
شنبه 29 آذر
البوم چند ترک داره بنظر ی 3 یا 4 تا ترک تکراری داره مثل بغض و این اخرین باره با همین جان جوانی
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)