شب نیلوفری هم سیاوش قمیشی بالا سرش نبود
شب نیلوفری هم سیاوش قمیشی بالا سرش نبود
فكر نكنم
اكثر ِ كارها خود ِ سياوش بود توو شب ِ نيلوفري
والا سیاوش تویه مصاحبه گفت که وسط کار میاد بیرون کلا
فکر کنم اختلافشون واسه این بود که سیاوش با شعرهایی که داشت یکسری ملودی ساخته بود که ابی اشعار روعوض کرد و رو ملودی های سیاوش قمیشی شعرای دیگه ای گذاشت و بازخوانی کرد(ترانه سرایی بر روی ملودی بعضی از آهنگهای آلبوم ستاره های سربی) و این کارو بدونه اجازه و مشورت با سیاوش انجام داد اما چون ماحصل کار خوب شده بود به اختلافشون دامن نزد و تو تنظیم یکی دو تا ترک تو آلبوم شب نیلوفری تغییراتی داد که فکر کنم آهنگ سیاهپوشا شیش و هشت آروم تنظیم شده بود که سبکشو به اسلو تغییر داد و اینم بدونه مشورت بود و ..... البته اینا چیزایی که تو سایت هوادارای سیاوش دیده بودم و درستش معلوم نیست ... حتی یادمه آهنگ پاییز با صدای سیاوش قمیشی رو ناصر چشم آذر تنظیم کرده بود که وقتی این آهنگ رو به ابی فروخت ابی تنظیمش رو داد تا منوچهر چشم آذر یعنی برادره ناصر تا بازسازی کنه و تغییراته زیادی توشون داده بود و سیاوش تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود بهترین تنظیم این آهنگ همون تنظیم اولیه توسطه ناصره و اصلا با تنظیم مجدد منوچهر حال نکرده بود دقیقا مثل همین اتفاقی که واسه همین آلبوم افتاد
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام لطفا خواهشا آلبوم يادگاري ابي و كامران و هومن كيفيت اورجينال 320به همراه تمامي كاورها بذاريد ممنون بابت آلبوم جديد ابي تشكر فراوان
يكي دو سال پيش عليرضا افكاري چند تا دمو با صداي خودش از ملودي هايي كه ساخته بود رو روي فيسبوكش گذاشت. كسي از دوستان داره اين دمو ها رو آپ كنه؟
تو کاور البوم ، ابی از همه تشکر ویژه کرده جز افکاری ای که تمام ملودی های البوم از اون بوده !!!!!
چه داستان عجیبی داشته این البوم !
کاور های البوم :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط sibiloo : 12-22-2014 در ساعت 05:42 PM
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)