نه دوست عزیز شعر انتهایی مالِ ایرجِ فقط، متن بد کپی شده، نویسنده کس دیگه ایِ. ولی هرکی نوشته حرف راست زده. ابی بدجوری ریده
نه دوست عزیز شعر انتهایی مالِ ایرجِ فقط، متن بد کپی شده، نویسنده کس دیگه ایِ. ولی هرکی نوشته حرف راست زده. ابی بدجوری ریده
مجتبی که ادمین ترانه های ماندگار / خاطرات بیشمار هست همیشه نقداش حرفه ای و رو حساب کتابه
علیرضا افکاری
دوستان بسیاری در مورد مجموعه البوم جدید ابی از من در پیامهای فراوان سوال کردند نقد کردند و تشویق هم کردند.
خیلی کوتاه و مختصر دوست داشتم بنویسم تا شاید کمی از زیر بار این همه فشار روانی و سوالها و ... ذهنم رو خارج کنم
کل مجموعه ملودیهایی بوده که توسط خودم ساخته شده بود به واسطه دستگیری من در سال 91 و قطع همکاری من با ابی طبق قرارداد 8 ترک این مجموعه در زمان پرداختهای نهایی چه در ترانه چه در ملودی و چه در تنظیم از سمت من نیمه تمام رها شد.
مدیران تولید این مجموعه از روی داشته ها و ماکتهای من شروع به باز سازی و تکمیل اثار توسط تنظیم کننده های دیگر کردند که من هم همزمان با شما نتیجه نهایی رو میشنوم و هیچ نظارتی در تغییر مضمون ترانه در تنظیم و میکس و مسترینگ نظارت وکال و..... نداشتم
صحت این گفتار هم همان ماکت تنظیم خودم برای کار اخرین بار بود که قبل از ویدیو منتشر شد و لو رفت که حتما شنیدید که کاملا اختلاف سلیقه اجرایی من با کار نهایی در این اثر مشهود هست
بنابراین هر تشویق و هر نقدی که به اجرای این اثار دارید رو خواهش میکنم مستقیما به عوامل تولید این مجموعه انتقال بدید که طبیعی هست که اونهام تلاش خودشون رو برای رضایت مخاطبشون انجام دادن.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این توضیح رو بدم که من حتی اون ماکت رو ناقص ترین تصور خودم از تنظیم این کار میدونم و طرح این موضوع زیر سوال بردن تنظیم جدید نیست بحث من صحت گفتار خودم بود که من نظارتی نداشتم و از من کسی توضیحی بیشتر درخواست نکنه
اخه این چه مسخره بازییه دراوردن(ابی و افکاری) یعنی واقعا نتونستن مثل دو تا موزیسین حرفه ای کنار هم باشن و یه البوم بی نقص و کامل بدن بیرون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه بار شد ابی البوم بده بیرون با اهنگساز جنگ و دعوا راه ننداخته باشه اون از لحن افکاری که کاملا مشخصه از البوم راضی نیست اینم از نیش و کنایه های ابی تو کاور البوم که افکاری رو ملودی ساز خطاب میکنه و اون رو غیر حرفه ای خطاب میکنه. شما خودتون قضاوت کنید اگه حق با ابی باشه پس قطعا (سیاوش قمیشی-اسفندیار منفرد زاده-فرید زلاند) هم که ابی سر البومای دیگش باهاشون مشکل پیدا کرد هم غیر حرفه ای هستند.به نظر من مشکل از خود ابی هست اصلا زنش مهشید چی میگه این وسط؟ یه ترانه ساده رو تو مستند ابی نمیتونست درست براش بخونه اون موقع تو همه کاری هم که بهش مربوط نیست دخالت میکنه یکی از مشکلاتی که بقیه اهنگساز هایی که نام بردم با ابی داشتن دخالت های همسرش مهشید بوده به خاطر همین خاله زنک بازیها هر البومی که داد بیرون یه حاشیه و بامبولی دورش بوده..............
افکاری یه البوم کامل با (داریوش--هلن--احسان خواجه امیری)و تک اهنگهای زیادی با خواننده هایی مثل معین وخواجه امیری و نیما مسیحا و ...کار کرده که همگی هم انصافا از بهترین کارهای خواننده هاشون بودند .حالا به نظر شما الان کی این وسط غیرحرفه اییه قضاوت با خودتون؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟� �� �؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟ ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من البومو بیشتر از 300 بار گوش دادم به غیر از قطعات (بغض-جان جوانی-یه مردی-اخرین بار) بقیه قطعات رو انگار ملودی ش رو نصفش رو یه نفر گفته نصف دیگه شم یه نفر دیگه گفته واقعا همخونی ندارن یا حدااقل من انطور احساس میکنم به نظرم بقیه قطعات نصفه نیمه قبل از اینکه همکاریشون قطع بشه بودن و ملودی کاملی نداشتن و خود منوچهر چشم اذر و ابی کاملشون کردن....
از نظر تنظیم قطعات هم فقط (بغض-جان جوانی-یه مردی) رو میتونم تحمل کنم اما منظورم این نیست که ایراد از منوچهر چشم اذر هست به هیچ وجه!فقط اینکه اهنگ های افکاری رو خودش بهتر میتونه تنظیم کنه!به عنوان مثال شما البوم اخر مهرداد اسمانی رو که تمام ترانه هاش از ایرج جنتی عطایی هست رو گوش بدید متوجه میشید که منوچهر چشم اذر چه تنظیم های فوق العاده ای روی ملودی های متوسط مهرداد اسمانی انجام داده.
به نظرم دلیل اینکه ما امروز به جای یک البوم کامل و فوق العاده یک البوم با ارفاق خوب رو میشنویم همین رفتارهای غیرحرفه ای و بچگانه عوامل تهیه کننده البوم است.
پ.ن:نقد بالا تنها نظر شخصی من هست که دوست داشتم با شما هم به اشتراک بزارم.
چرا خودتون درگیر یه کار ضعیف میکنید
کلا کار ضعیفه
فاجعه وار ضعیه
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
فقط جالبه که اسمی از یار همیشگی افکاری یعنی روزبه بمانی نیست و تو این آلبوم هیچ همکاری ای نکرده
باع
من گفتم حالا ايرج نوشته اينو
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
از ابی انتظار بیشتری میرفت
معلومه ملودی های افکاری رو تنظیم های نامناسب تحت تاثیر قرار گرفته
ابی هم کلا با همه مشکل پیدا میکنه
سیاوش قمیشی و ... حالا هم افکاری
همش زیر سر زنشه
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)