به به عالی خوند کیف کردم
لطفا پای فرد دیگری را برای دفاع کردن از چشم آذر وسط نکشید. مقایسه آلبوم یادگاری سیاوش با این آلبوم اصلا درست نیست
ما در آلبوم ابی با تنظیم ها و فضاسازی های کهنه , یکنواخت و ناهمخوان با ترانه و ملودی روبه رو هستیم در حالی که در آلبوم یادگاری چنین چیزی وجود نداشت.
این که بعضی ها بخوان از عملکرد ایشون ایراد به جا و منظقی بگیرن از نظر شما معنیش میشه نشان دادن فرهنگ غلط!!! بسیار جالبه واقعا!
چون ایشون بیش از 1000 تراک تنظیم کرده مردم هم باید چشم و گوششون را به روی حقایق ببندن و از ساخته های ایشون تعریف و تمجید کنن لابد!
من و امثال من مرض ندارند ایراد مغرضانه از جناب چشم آذر بگیرند فقط به موسیقی این آلبوم که توسط ایشون ساخته شده اعتراض دارند که به شدت هم جای نقد و بحث داره
جالبه که بدونید بعضی اوقات یه آهنگ ممکنه اشکالاتی بهش وارد باشه که حتی مخاطبین معمولی و عام هم که سررشته چندانی از موسیقی ندارند میتوانند به وضوح متوجه اون موارد بشوند. بنابراین لازم نیست که همه کارشناس و موسیقی دان باشند دوست عزیز ...
نمونه اش را حالا هم در آلبوم جان جوانی شاهدش هستیم .
بله منظورتون با بنده بود . ظاهرا شما سلیقه موسیقیایی افراد را هم بر اساس علم غیبی که دارید حدس میزنید!
ببینید دوست گرامی این آلبوم از ترانه و ملودی خوبی برخوردار هستش و قسمتی که درش ایراد وجود داره فضاسازی و تنظیم های اون هستش که از دیدگاه شما برگ برنده آلبوم به حساب میاد و میفرمایید جناب چشم آذر بهترین تنظیم ها را کردند
منتها متاسفانه بسیاری با این عقیده شما هم نظر نیستند.
من قصد توهین به جناب چشم آذر را نداشتم و سابقه هنری ایشون برام قابل احترام هستش ولی نمیشه که چشممون را به روی واقعیت موجود ببندیم به صرف اینکه چون ایشون فرد بزرگی هستند و نمیدونم تا به حال n تا تنظیم تو موسیقی این کشور ساخته اند
متاسفانه تنظیم و فضاسازی هایی که ایشون انجام دادن در اغلب قطعات قدیمی و دارای کمترین همخوانی با ترانه و ملودی ها است و ملودی به یک سو رفته و تنظیم به سمت دیگری. در بعضی قطعات مثل "آخرین بار" و " یه مردی" میبینیم اصلا تنظیم وفضاسازی هیچ سنخیتی با ملودی نداشته و نداره .استفاده از سمپل های بی کیفیت و بی روح و همین طور سازبندی های ضعیف یکی دیگه از ایراداتیه که به موسیقی آلبوم گرفته میشه. نتیجه این موسیقی ضعیف و ناامیدانه این میشه که به اثری که چند سال براش زحمت کشیده شده لطمه وارد میشه و شنونده نمیتونه به خوبی با قطعات ارتباط برقرار کنه و آلبوم به راحتی سوخته میشه
شما اینا را با چه منطقی و چجوری توجیح میکنید ؟
ویرایش توسط peyman.2012 : 12-26-2014 در ساعت 01:44 AM
دوستان کسی ورژن این آخرین باره افکاری رو نداره کیفیت خوبشو.واسه من اولش غژ غژ صدا میکنه:|
منتظز بودم تو آلبوم بیاد اوریجینالشو بگیرم
...............................
من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت
..........................
دلمون به صدا و سلیقه ابی خوش بود فقط.گند زد بهش با این البوم
ملودی بهت گفتم
یاد کل بزرگ میفتم
...............................
من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت
..........................
آلبوم یه جوری قدیمیه انگار نه انگار که 1393 پلی میشه انگاری دهه هفتادی دهه هشتاد ایناس ...ابی هم با تمام وجود نخونده..خوشمان نیامد
بالاخره کار خودشو کرد مهشید خانم
شک ندارم مسبب جدایی آهنگساز ایشون بوده
اون روز هم گفتم مشکل کارهای جدید ابی خانمشه اومدید مسخره بازی کردید.
یادمه در یکی از قسمت های مستند اقای افکاری گفتن تلفنتو بده یه زنگ بزنم جایی زن ابی گفت شارژ نداره.بله جرقه از اون زمان قدیم خورده بود
آقاجان ابی جان زنتو بنداز بیرون از موسیقی {شرمنده}
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)