تشکر جناب فانوم گرامی.یک دنیا ممنون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تمامی البوم ها در دسترس هستن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمامی آلبوم های نیروانا رو میتونین از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دانلود کنین
به مناسبت سالگرد فوت محمدرضا لطفی
مستند فوق العاده زیبای
لطفی،چهارفصل
اصلا دیدن این تعداد غول های موسیقی در یک قاب زیبا و دلچسبه
محمدرضا شجریان،حسین علیزاده،بیژن کامکار،هوشنگ ابتهاج،مجید درخشانی،قوی حلم ،سیمابینا و....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]خوانید
شعر حافظ گاهی مرا در آواز به جایی میبرد که همیشه نمیتوان به آنجا رسید. حافظ همیشه برای من مطرح بوده و معلم و مربی و پدر بوده و همه چیز بوده است. عشق برای ملک نیست برای انسان است فرشته عشق نداند که چیست: فرشته عشق ندانست چيست قصه مخوان / بخواه جام و شرابی به خاك آدم ريز/ پیاله بر کفنم بند تا سحرگه حشر/ به می ز دل ببرم هول روز رستاخیز.
شجریان در پایان گفت: زیادهگویی نمیخواهم بکنم. من چندین سالی است که میخوانم و آنچه باید را تا به حال خواندهام و از این به بعد هرچه بخوانم زیادهگویی است اما من چند سال است که اجازه ندارم برای مردم خودم و در مملکت خودم بخوانم.
یه ترک زیبا و رومانتیک عربی از عبدالحلیم حافظ خواننده و آهنگساز و بازیگر مشهور مصری
و جزو خدایان موسیقی عربی
شیع جنازه وی با شکوه بسیاری برگزار گردید . چنانکه مصر قبل از آن تشیع جنازه ای به آن عظمت را به جز برای رئیس جمهور محبوب خود جمال عبد الناصر به خود ندیده بود .
در تشیع جنازه عبد الحلیم حافظ دو و نیم میلیون نفر با غم و اندوه فراوان شرکت نمودند .
روز سه شنبه 21-6-2011 موتور جستجوگر گوگل صفحه اول خود را به بزرگداشت خاطره عبدالحلیم حافظ یكى از معروفترین خوانندگان عرب اختصاص داد.
ترجمه ترانه زیبای این آهنگ
أهواک
دوستت دارم
أهواک و اتمنى لو انساک و انسى روحی ویاک
وان ضاعت یبقى فداک لو تنسانی
دوستت دارم و اگر فراموشت کردم، امیدوارم روحم را فراموش کنم
و اگر من از دستش دادم، اگر فراموشم کنی تو میتوانی نگاهش داری
و انساک و ترینی بانسى جفاک و اشتاق لعذابی معاک
والقى دموعی فاکراک ارجع تانی
پس تو و ستمت را فراموش میکنم، فقط برای اینکه سختی و آزار با تو را فراموش کنم
و اشکهایم که تو را یادآوری میکنند بیابم، سپس دوباره سوی تو باز میگردم
فی لقاک الدنیا تجینی معاک و رضاها یبقى رضاک
و ساعتها یهون فی هواک طول حرمانی
وقتی سوی من می آیی همه دنیا همراه تو می آیند، خواسته اش همان خواسته توست
و آنگاه ممکن است محرومیت من از عشق تو به سرآید
والاقیک مشغول وشاغلنی بیک وعینی تیجی فی عینیک
وکلامهم یبقى علیک وانت تداری
درحالی که به من می اندیشی پیدایت میکنم، همانطور که من به تو می اندیشم، چشمم به چشمت دوخته میشود
و با اینکه میخواهی پنهان کنی چمشانمان با هم سخن میگویند
واراعیک واصحى من اللیل انادیک وابعت روحی تصحیک
قوم یاللی شاغلنی بیک جرب ناری
مراقبت خواهم بود و شبهنگام بیدار میمانم و صدایت میکنم و از روح و جانم برای بیدار کردنت میگذارم
تو که مرا شیفته و شیدای خودت کرده ای، بیدار شو و جهنمی که در آن بودم را تجربه کن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)