صفحه 5 از 28 نخستنخست ... 3456715 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41 به 50 از 277

موضوع: کافه باران..کافه موزیک... جایی برای بهترین های موسیقی

حرفه ای

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

At first I was afraid I was petrified
    Thinking I couldn't live without you by my side
    And I've been spending nights
    Thinking how you did me wrong
    And I grew strong
    And I learned how to get along
    And now you're back
    From outer space
    And I find you here with that sad look upon your face
    I should have changed that stupid lock
    Oh made you leave your key
    If I've known for a second you'd be back to bother me
    Go on now, go walk out the door
    Turn around now
    You're not welcome anymore
    You're the one who tried to hurt me with goodbye
    Do you think I'd crumble
    Did you think I'd lay down and die?

No, not I, I will survive
    Long as I know how to love
    I know I'll stay alive
    I've got all my life to live
    And all my love to give and I'll survive
    I, I, I will survive

It took all my strength not to fall apart
    Trying' without my mind to mend my broken heart
    I spent so many nights
    Feeling sorry for myself, how I cried
    But now I hold my head up high
    And you see me, somebody new
    I'm not that lonely little person who's still in love with you
    Now you come dropping in
    Expecting me to be free
    Now I'm saving all my lovin' for someone who's loving me
    Go on now, walk out the door
    Turn around now
    Think I'd might crumble

I know I'll stay alive
    I've got my life to live
    I, I, I will survive

Go and go, walk out the door
    Turn around now
    Do you think I'd crumble

I know I'll stay alive
    I've got all my life to live
    I, I, I will survive

It took all my strength not to fall apart
    Trying' without my mind to mend my broken heart
    I spent so many nights
    Feeling sorry for myself, how I cried
    Now I hold my head up high
    And you see me, somebody new
    Not that lonely little person who's still in love with you
    Now you come dropping in
    Expecting me to be free
    but I'm saving all my lovin' for someone who's loving me

Go on and go, walk out the door
    Turn around now
    Think I'd might crumble

I know I'll stay alive
    I've got my life to live
    I, I, I will survive

Go on and go, walk out the door
    Turn around now

2. 7 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

Charles Aznavour از مشهورترین خواننده های فرانسه با بیش از 100 آلبوم موسیقی و 60 فیلم
    سبک کاریش پاپ و جاز که کلاسیک اجرا میکنه
    لقب Charles Aznavour فرانک سیناترای فرانسه س که به خاطر صدای دلنشین و آهنگ های رمانتیک زیبایی که اجرا کرده
    آلبوم زیبایی که مجموعه آهنگ های انگلیسی که شارل آزانور خونده...آلبوم بسیار زیبایی
    بعدا سعی میکنم بهترین آلبوم های فرانسویش رو هم بذارم

از ویژگی های Charles Aznavour که با خواننده های زیادی از بان های مختلف اجرا داشته در همین آلبوم سلن دیون التون جان فرانک سیناترا و استینگ اجرا مشترک یا کاور دارن

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4. 8 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    بیشترین نقش در شناسایی مولوی به مخاطبان موسیقی در ایران و موسیقی جهان شهرام ناظری داشته و داره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اولین همکاری حافظ ناظری و شهرام ناظریه و نامزد جایزه گرمی با آهنگسازی و تنظیم حافظ ناظری

جالبه که تصنیف معروف شیدا شدم که جزو بهترین کارهای شهرام ناظریه همه جا با عنوان شعر از مولوی عنوان میشه که این شعر رو شهرام ناظری و حافظ سرودن

کل آلبوم شاهکاره مونده بودم کدوم تیکه ش رو بذارم این قطعه رو گذاشتم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کل آلبوم و کاور ها

نوازندگان:

شهرام ناظری : آواز
    محمد فیروزی : بربت
    حافظ ناظری: سه تار
    سیاوش ناظری : دف
    شروین مهاجر : کمانچه آلتو ، کمانچه
    پژهام اخواص : تنبک ، دمام

پیدا شدم پیدا شدم
    پیدای ناپیدا شدم
    شیدا شدم
    من او بودم
    من او شدم
    با او بودم
    بی او شدم
    در عشق او چون او شدم
    زین رو چونین بی سو شدم
    در عشق او چون او شدم
    چون او چون او چون او شدم
    شیدا شدم
    پیدا شدم

6. 8 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    فرهاد مهراد نابغه موسیق ایرانی

تعدادی از هنرمندان هستن که یک بار در طول تاریخ ظهور میکنن و تکرار ناشدنی هستن چرا که نبوغ و استعداد چیزی نیست که تکرار شدنی یا یادگرفتنی باشه

فرهاد مهراد خواننده و آهنگسازی که سال ها از زمان خودش جلو بود و مثل خیلی از نوابغ موسیقی ایران در دوران اوج خودش مجبور به سکوت شد و با قدرناشناسی تمام از پیش مار رفت
    شیوه اصلی خوانش فرهاد مهراد که از ویژگی های اصلی خود فرهاد بود میشه گفت تحت تاثیر موسیقی غیر ایرانی بود چرا که فرهاد در کاباره کوچینی وتی شروع به کار میکنه فقط آهنگ غیرفارسی میخونده
    و با توجه به این تفاوت های هجایی و آوایی بین زبان انگلیسی وفارسی فرهاد با نبوغ خودش بعد ها این شیوه خوانش به زبان فارسی وترانه های فارسی خودش وارد میکنه
    به این صورت که کلمات محکم قوی و منقطع در بعضی ترانه ها میخونه
    به هر حال زندگی هنرمند حساسی مث فرهاد و فریدون فروغی با جبر روزگار تباه شد
    از فرهاد آلبوم های زیادی هست که همگی میشه گفت غیر رسمی و بدون اجازه فرهاد بودن و مدت ها خانواده فرهاد با شکایت و این جور چیزا درگیر بودن آلبوم هایی مثل وحدت خواب در بیداری کنسرت و....
    آلبوم های رسمی فرهاد که گفته میشه با نظارت خودش یا خانواده ش جمع آوری شدن پنج آلبوم شامل دو آلبوم غیرفارسی و سه آلبوم فارسی

دانلود مجموعه آثار فرهاد

لینک آپلودباز

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ویرایش توسط Fanom : 10-06-2014 در ساعت 01:31 PM

8. 7 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

Kennedy Center Honors
    این جایزه یا گرامیداشت به کسانی داده میشه که فرهنگ غربی رو اعتلا بخشیده باشن واثر بارزی روی اون گذاشتن
    در سال 2012 به پاس یک عمر فعالیت هنری این عنوان به گروه جاودانه لدزیپلین رسید (همرا ه با داستین هافمن و دیوید لترمن وبادی گای )
    در این مراسم هنرمندان زیادی همراه با باراک اوباما و همسرش حضور داشتن هیلاری کلینتون بیل کلینتون

دانلود با کیفیت 720 P مراسم تقدیر از لدزیپلین که شامل اجرای سه تا از معروف ترین آهنگ های این گروه میشه
    واقعا عالی و بی نظیر این مراسم خودتون بعدا دیدنش متوجه میشین همون لحظه ای که شروع میشه تا آخر بدون وقفه نگاه میکنین

10. 5 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

خواننده و آهنگساز انگلیسی با فروش بیش از 250 میلیون نسخه از آثارش

التون جان تو یکی از مصاحبه هاش میگه که بیشترین آهنگی که دوست داره بخونه از بین آهنگ هاش Sorry Seems To Be The Hardest Word

12. 4 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

14. 5 کاربر مقابل از abbasinfos عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    با تشکر میخواستم از شما درخواست کنم از برنامه های رادیوئی آقای علی اصغر طاهری که پیش از انقلاب تحت عنوان : بهترین آهنگهای روز از آلبوم صفحات دیروز , از رادیو ایران آن زمان پخش میشد اگر چیزی در اختیار دارید ( البته با کیفیت خوب ) در تاپیک قرار بدهید و همچنین منتظر اجراهای فرانسوی شارل آزناوور هم هستیم و در ضمن خواهش میکنم از کارهای فاخر موسیقی کلاسیک ایرانی بیشتر استفاده بفرمائید . باسپاس فراوان محمود

16. کاربر مقابل از maki عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای

سبک پانک رانک که در فضای اعتراضی و سرخوردگی دهه 70 شکل گرفت به سرعت روی همه بخش های زندگی جوانان دنیا تاثیر گذاشت این سبک البته با سرعت عجیبی هم کنار گذاشته شد و به نظر میومد که مرده ولی گروه های زیادی دوباره این سبک احیا کردن
    از بهرتین ومعروترین این گروه ها گروه گرین دی که البته رگه های پاپ اون خیلی بیشتر از راکه ولی از لحاظ متن وسبک و همه چیز پانک رو تداعی میکنه

Green Day

اصطلاحا اگه یه روز کامل بشینی علف مصرف کنی به اون روز میگن گرین دی

دو تاآلبوم بسیار معروف گروه که بهترین کاراشونه

18. 4 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

40 آهنگ از بهترین های Charles Aznavour

خواننده مشهور فرانسوی-تو چندتا پست بالاتر بهترین های انگلیسیش رو که که با بزرگ هایی مث فرانک سیناترا اجرا کرده رو گذاشتم البته خود چارلز آزناوور تو موسیقی فرانسه و دنیا بزرگیه واسه خودش

(320) 40 chansons d'or

20. 4 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 5 از 28 نخستنخست ... 3456715 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)