صفحه 7 از 28 نخستنخست ... 5678917 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 61 به 70 از 277

موضوع: کافه باران..کافه موزیک... جایی برای بهترین های موسیقی

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Fanom نمایش پست ها
    بهترین برنامه برای اجرای فایل های FLAC

باکیفیت ترین فرمت فایل های موسیقی معروف به
    F
    ree Lossless Audio Codec
    یعنی فایل که گوش میدین با نسخه استودیو تفاوتی نداره

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ممنون از زحمات دوست عزیز و قدیمی!(یادش به خیر تاپیک شاهین) این نرم افزاری که معرفی کردی flac و wav رو باکیفیت بالاترنسبت به دیگر نرم افزارا اجرا و پخش میکنه؟

2. 3 کاربر مقابل از SaSan69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

گروه بیتلز 10 سال دوام داشت و کسانی بودن که برای گروه کار میکردن و اضافه میشدن وحذفمیشدن و...
    اما فقط یک نفر بوده که برای 11 سال به طور مداوم برای این گروه کار کرده
    Freda Kelly
    Freda Kelly وقتی یه دختر نوجوان بود و بیتلز هم ناشناخته به عنوان منشی گروه به گروه اضافه میشه ودر تمام دوران تاریخ بیتلز همراه گروه و مسئول کلوب هوادارن بوده
    Freda Kelly به مدت پنجاه سال در مورد گروه و تاریخچه اون سکوت میکنه والان هم به همون شغل منشی گری و خدمات اداری مشغوله
    تا اینکه این مستند ساخته میشه
    مستند حاشیه های جالبی داره حیف که از اعضا باقی مونده گروه کسی تو مستند شرکت نکرده...فط آخر مستند که رینگو یه پیامی میده

4. 5 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

فرانک سیناترا برنده 11 جایزه گرمی از جمله :
    جایزه گرمی افسانه موسیقی و جایزه گرمی یک عمر فعالیت هنری
    فرانک سیناترا به تنهایی نماینده بخشی از تاریخ موسیقی آمریکا و موسیقی سوینگ

سیناترا 1975 به تهران سفر کرده

فرانک سیناترا فرح پهلوی

دانلود آلبوم duets 20th anniversary که به مناسبت بیستمین سالگرد آلبوم Duets یکی از موفق ترین آلبوم های این خواننده بزرگ، منتشر شده

6. 6 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

آلبوم زمستون پس از انقلاب به تکثیر و پخش مجدد رسید. این آلبوم که در آن ملودی‌های خاطره‌سازی مثل (زمستون) و (مسافر) قرار دارد، گزیده‌ای از کارهای افشین مقدم است که همگی پالایش صدا شده‌اند و پس از اخذ مجوز از وزارت ارشاد از طرف شرکت پیام‌کاست به بازار آمد. در این آلبوم ترانهٔ گل افشین با صدای کیوان را که به یاد افشین بعد از مرگش بر روی ملودی زمستون خوانده است، گنجانده شده

8. 4 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    داداش شرمنده London Calling رو میخوام باکیفیتflac بگیرم اما تورنت سرچ میکنم باپسوندای مختلف میاد مث 24bit flac یاuk version ورژن اصلی کدومه و این که این 24 بیت چه فرقی با بقیهflac ها داره(کل البوم رو1گیگ و خورده ای زده!)...ممنون میشم راهنمایی کنی و بفرما که کلا چند تراکه این البوم
    ویرایش توسط SaSan69 : 10-18-2014 در ساعت 03:16 AM

10. کاربر مقابل از SaSan69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط SaSan69 نمایش پست ها
    داداش شرمنده London Calling رو میخوام باکیفیتflac بگیرم اما تورنت سرچ میکنم باپسوندای مختلف میاد مث 24bit flac یاuk version ورژن اصلی کدومه و این که این 24 بیت چه فرقی با بقیهflac ها داره(کل البوم رو1گیگ و خورده ای زده!)...ممنون میشم راهنمایی کنی و بفرما که کلا چند تراکه این البوم
    flac 24 بیت نسخه بالاتری از 16 که مدوده های صدایی بیشتری شامل میشه و میزان اطلاعات ضبط شده اش از 16 بیشتره ولی این طور که من تحقیق کردم به جز با سیستم های بسیار باکیفیت تقریبا میشه گفت تشخیصش غیر ممکنه
    این مقاله جالبیه

مقایسه بین انواعش اینجا بهتر منظور میفهمی

File Sizes For Stereo Digital Audio
    Bit Depth Sample Rate Bit Rate 1 Stereo Minute 3 Minute Song
    16 44,100 1.35 Mbit/sec 10.1 MB 30.3 MB
    16 48,000 1.46 Mbit/sec 11.0 MB 33 MB
    24 96,000 4.39 Mbit/sec 33.0 MB 99 MB
    mp3 128 k/bit rate 0.13 Mbit/sec 0.94 MB 2.82 MB
    لیست ترک های آلبوم شاهکار London Calling 1979

1
    London Calling
    3:18
    2
    Brand New Cadillac
    2:08
    3
    Jimmy Jazz
    3:51
    4
    Hateful
    2:44
    5
    Rudie Can’t Fail
    3:26
    6
    Spanish Bombs
    7
    The Right Profile
    3:53
    8
    Lost in the Supermarket
    3:47
    9
    Clampdown
    3:49
    10
    The Guns of Brixton
    3:10
    11
    Wrong ’Em Boyo
    12
    Death or Glory
    3:55
    13
    Koka Kola
    1:47
    14
    The Card Cheat
    3:44
    15
    Lover’s Rock
    4:01
    16
    Four Horsemen
    2:56
    17
    I’m Not Down
    3:03
    18
    Revolution Rock
    5:33
    19
    Train in Vain
    3:09

12. 2 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Fanom نمایش پست ها
    flac 24 بیت نسخه بالاتری از 16 که مدوده های صدایی بیشتری شامل میشه و میزان اطلاعات ضبط شده اش از 16 بیشتره ولی این طور که من تحقیق کردم به جز با سیستم های بسیار باکیفیت تقریبا میشه گفت تشخیصش غیر ممکنه
    این مقاله جالبیه

مقایسه بین انواعش اینجا بهتر منظور میفهمی

File Sizes For Stereo Digital Audio
    Bit Depth Sample Rate Bit Rate 1 Stereo Minute 3 Minute Song
    16 44,100 1.35 Mbit/sec 10.1 MB 30.3 MB
    16 48,000 1.46 Mbit/sec 11.0 MB 33 MB
    24 96,000 4.39 Mbit/sec 33.0 MB 99 MB
    mp3 128 k/bit rate 0.13 Mbit/sec 0.94 MB 2.82 MB
    لیست ترک های آلبوم شاهکار London Calling 1979

1
    London Calling
    2
    Brand New Cadillac
    2:08
    3
    Jimmy Jazz
    3:51
    4
    Hateful
    2:44
    5
    Rudie Can’t Fail
    3:26
    6
    Spanish Bombs
    7
    The Right Profile
    3:53
    8
    Lost in the Supermarket
    3:47
    9
    Clampdown
    3:49
    10
    The Guns of Brixton
    11
    Wrong ’Em Boyo
    12
    Death or Glory
    3:55
    13
    Koka Kola
    1:47
    14
    The Card Cheat
    3:44
    15
    Lover’s Rock
    4:01
    16
    Four Horsemen
    2:56
    17
    I’m Not Down
    3:03
    18
    Revolution Rock
    5:33
    19
    Train in Vain
    3:09
    خیلی لطف کردی داداش واقعا شاهکاره..من که زیاد اهل گوش کردن کارای خارجی نیستم خیلی لذت بردم ....کارای راک و متال و ...رو خیلی دوس دارم تازه دارم البوم جمع میکنم اگه به من ناشی کمک کنی ممنون میشم چون اطلاعاتم کمه!

14. کاربر مقابل از SaSan69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط SaSan69 نمایش پست ها
    خیلی لطف کردی داداش واقعا شاهکاره..من که زیاد اهل گوش کردن کارای خارجی نیستم خیلی لذت بردم ....کارای راک و متال و ...رو خیلی دوس دارم تازه دارم البوم جمع میکنم اگه به من ناشی کمک کنی ممنون میشم چون اطلاعاتم کمه!

شما از راک اند رول راک کلاسیک هارد راک شروع کن الویس بیتلز رولینگ استونز کویین و لدزیپلین و ...بعد متال بهترین راه اینه که آلبوم های به شدت مشهور که دیگه تستشوت پس دادن و نماد سبکشون شدن گوش کنی خودت یواش سلیقه میاد دستت ...به مرور این جور آلبوما میذارم

16. 2 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

مستند «نواهاي گمشده» به كارگرداني عليرضا قاسم‌خان با روايت «حسين عليزاده» از امروز وارد شبكه ويدئويي شد.«عليرضا قاسم‌خان» در اين باره گفت: فيلم «نواهاي گمشده» كه چند سال پيش ساخته بودم با روايت «حسين عليزاده» از امروز در سيستم ويدئويي كشور توزيع شد.

وي افزود: اين مستند در كنار معرفي سازهايي كه متعلق به چهارهزار سال پيش هستند و مجسمه‌هاي باقي‌مانده از نوازندگان، احساس يك نوازنده و آهنگساز را در برخورد با اين سازها به تصوير مي‌كشد.

براساس اين گزارش، «نواهاي گمشده» به صورت دي‌وي‌دي توسط نشر ماهور و به دو زبان فارسي و انگليسي از امروز وارد شبكه خانگي كشور شده است.

«نواهاي گمشده» كه در جشنواره مذهب امروز ايتاليا و جشنواره سينما حقيقت شركت كرده و برنده جوايزي شده است، درباره بخشي از آثار به جاي مانده از موسيقي ايران باستان است كه روايت‌گر اين آثار، حسين عليزاده آهنگساز و نوازنده برجسته ايراني است.

حسين عليزاده در يادداشتي بر اين فيلم نوشته است: آن روز، روز رستاخيز آن پيكره‌هاي سنگي و گلي و مفرغي و نقره‌اي بود. نغمه‌هايشان آشناتر از نغمه‌هايي بود كه در ذهن داشتم. چنان لبريز شدم كه تنهايي مفهومي بيگانه بود. دست در دست هم، در زمان بيكران رها شديم. و... اما، باز هم از دور، همهمه‌اي گنگ طنين‌انداز بود.

18. 4 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

بعضی خواننده ها بزرگن بعضیا غولن و از بین این ها چند نفر افسانه میشن

فردی مرکوری افسانه موسیقی راکه

دانلود مستند

دانلود مستند "فردی مرکوری: وانمودگر بزرگ"

Freddie Mercury The Great Pretender

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

دانلود مستند بسیارزیبای

Queen :Days Of Our Lives

در رابطه با تاریخچه نحوه شکل گیری وفراز ونشیب های گروه فوق ستاره راک اندرول

QUEEN

با بهترین کیفیت

حاشیه های زندگی فردی

بیمارستانی که فردی در اون به دنیا اومده

مادر فردی مرکوری
    خواهر فردی
    دوست دوران تحصیل فردی آقای فرهنگ ایرانی
    اولین عشق فردی خانوم گیتا چوکسی
    معلم دینی فردی آقای خجسته میستری

20. 6 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 7 از 28 نخستنخست ... 5678917 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)