به به، داش حالشو ببری، حالا ضبط صوت داری که پلی کنیشون؟![]()
به به، داش حالشو ببری، حالا ضبط صوت داری که پلی کنیشون؟![]()
آره یه ضبط سونی با کیفیتم همراه پکیجه![]()
پس همه چی جورهاین آلبوم ها که دوتا کاستیِ مخصوص آرشیوداراس؟
سلام Fanom جان
من تا دیشب برای باز کردن فایل های cue از KMP استفاده میکردم(برای استفاده از آلبوم های تک فایله که با کیفیت flac یا wav یا tak هستن حتما باید از cue استفاده کرد تا راحت تر بشه یک ترک خاص رو پخش کرد)
چون با MPC خیلی راحتم به فکرم زد آپدیتش کنم و بعد از آپدیت خیلی از مشکلاتش رفع شد واسه همین در یک اقدامی حماسیKMP رو پاک کردم چون MPC جواب تمام نیازهامو داره میده
ولی یه مشکل پیش اومد اونم اینکه فایل های cue فقط با KMP و foobar2k و potplayer باز میشن
به نظرت میتونم کاری کنم که فایل های cue رو با WMP باز کنم؟(تو چند جا انجمن خارجی این مشکلو داشتن)
با WMP فلک گوش بدم بهتره یا با foobar2k یا با potplayer و چرا؟
![]()
ویرایش توسط ..... : 02-16-2015 در ساعت 04:10 AM
Inna Hot iTunes all Countries Edition
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
wmp cue رو ساپورت نمیکنه پلاگین خاصیم براش پیدا نکردم کلا من حالم از ویندوز مدیا پلیر بهم میخوره ...من که بر اساس گوش موسیقیایی خودم با jet راحت ترم و mpc فقط توصیه میکنم برای فیلم KM که کلا به درد نخوره به خصوص برای فیلم HD ...همیشه هم گفتم میگم برای اینکه تفاوت بین پلیر ها و فرمت ها و ... مشخص بشه باید یه سیستم حرفه ای داشت با سیستم معمولی 192 به بالا تقریبا یه کیفیت خروجی صدا میده
Mp3-Wav >>> jet audio
M4a >>>>itunes
Flac >>>>fobar
فایل های tak و aif رو با چی گوش بدم استاد؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)