معین - لحظه ها
محسن چاووشی - سنگ صبور
شادمهر عقیلی - تقدیر
محسن یگانه - سکوت
بنیامین بهادری - دنیا دیگه مثل تو نداره
ابی - شب نیلوفری
رضا صادقی - وایسا دنیا
حمید حامی - دلم گرفت
محمد اصفهانی - نون و دلقک
داریوش - دوباره میسازمت وطن
احسان خواجه امیری - برای اولین بار
مهستی - به من نگاه کن
گوگوش - من و گنجشکا
عشق الهی - علیرضا عصار
فریدون آسرایی -گل هیاهو
سیاوش قمیشی - الکی
آلبوم کما 1 و بنیامین سال 85 هیت شده بودن هر جایی میرفتم این دو تا در حال پخش بود
ولی باز بنیامین هیت تر بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این جلوزنی عجیب چاووشی برای نظرسنجی آخر سال نا امید شدم فک کنم 97 درصد به چاووشی رای بدن
این لیست با نظر شخصی خودت انتخاب شدن؟؟
بازم تاکید میکنم این نظرسنجی زیر سواله
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 1 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه نمیشه یه نظرسنجی با گزینه های ناقص شروع بشه، یه سری بیان رایهاشونو بدن، بعدا به مرور گزینه های دیگه اضافه بشه... شاید اونایی که همون اول رای دادن، اگه گزینه های جدید بود، به اون گزینه ها رای میدادن
ضمنا موارد دیگه ای هم هست... از جمله اینکه به نظر من (و احتمالا خیلی های دیگه)، عشق الهی عصار نمیتونه جزو ترکهای هیت باشه... که اگه باشه خیلی از ترکهایی که تلویزیون روشون تبلیغ میکنه هم باید بیاد جزو این هیت ها... همینطور ترک "برای آخرین بار" احسان خواجه امیری (برای اولین بار اسم آلبومه نه ترک!!) هیت ترین ترک احسان نبوده، نیست و نخواهد بود!!... و قص علی هذا
چاووشی
اهنگ چاووشی بالاتر از اهنگ فریدون و بنیامین و شادمهر محمد اصفهانی مسخره است
ویرایش توسط Catman : 10-01-2014 در ساعت 04:56 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)