موافقم از طرفی هم فکر میکنم افرادی که متاهل میشن بعد از چند وخ رفته رفته با آهنگایی که فضای حاکم بر اونا خیلی غمناک و سوزناک هست میانَشون ضعیف بشه و زیاد این مدل کارها رو مثل قبلنا دیگه نپسندن
نه منم همشونُ از یوتیوب گرفتم فرقی نمیکنه، با درنظر گرفتن اینکه برای آنلاین تماشا کردن کیفیت HD رو انتخاب نمیکنی گفتم با کیفیت بالا برات آپشون کنم
اینم یه کار پاپ آروم با ملودی بسیار زیبا و ترکیب سازهای پیانو، گیتار، ویولن و درامز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا همینطوره اوایل غمگین گوش میدادم خانومم میگفت اینا چیه و ...
فک میکرد من از ازدواجم ناراحتم نمیدونست میرم تو حس آهنگ
به هر حال تاثیر میذاره چاره ای نیست
یوتوب خیلی خوبه خصوصا اینکه میتونی به ترتیب بیشترین بازدید بزنی و بر اساس نظر مردمی بهترین کارهای اون خواننده رو بگیری
واسه دانلود از یوتوب سایت Filgir.com اکانت دارم سرعت خوب منتها 720p میده
سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هم استفاده میکنم که 1080p میده ولی چیلتره و چیلچرشکن هم باعث افت سرعت میشه!!!
شما از چی استفاده میکنی؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم شما هم همین حس رو داری یا فقط من ...
اهنگ انگلیسی که خود انگلیسی ها و امریکایی ها میخونن کمتر بهم میچسبه تا
اهنگ انگلیسی که رومانیایی ها میخونن ...
رومانیایی هایی مثل Inna - Alexandra Stan - Fly Project آهنگهاشون به دل میشینه گاهی رگه های شرقی تو کارهاشون هست ...
نمونش آهنگ ECOUTE از الکساندارا استن (البته در این مورد انگلیسی نیست)
یا در بحث تلفظها اینها خیلی شرقی تر تلفظ میکنن انگلیسی رو ! تاکیدهاشون رو بعضی نقاط کلمات انگلیسی چقد به ما نزدیکتره !
آهنگ Salinas Skies از Inna رو یه دور گوش کن الان بخاطر من!
یا مثلا الان آهنگ I Did It mama الکساندار استن گوش بکن! انگار داره فارسی میخونه!!!
روحیات آدم که عوض بشه خواه ناخواه میل و اشتیاق به گوش دادن این جور آهنگا کم میشه و حتی شاید به طور کلی از بین هم بره طبیعی هم هست آهنگی که ترانش مثلا با موضوع شکست عشقی و خیانت و ... باشه ارتباط برقرار کردن با اون حس و حال مخصوص خودش رو میطلبه....
با اکانت فایلگیر امکان دریافت 1080 پی وجود نداره یعنی؟؟
منم یکی دو سال بود تا الان از همین سایت clipconverter استفاده میکردم ولی همین جدیدا با یخشکن که چند بار خواستم موزیک ویدئو بگیرم پیغام داد مینوشت به علت حق کپی رایت تبدیل ویدئوهای دارای موسیقی امکان پذیر نیست با آی پی های مختلف هم امتحان کردم
آدرس یه سایتیُ واست پخ میکنم که شیلتر هم نیست راحت میتونی با هرکیفیتی خواستی از یوتیوب ویدئوها رو دان کنی
در حال حاضر 111 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 111 مهمان ها)