@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پند بگیر بیا یونانی گوش بده
هر دو رو گوشیدم آره دیگه یه چیز طبیعیه رومانی که زبون مادریشون انگلیسی نیست هرچقدر سعی کنن خوب بخونن بازم لهجه هاشون نزدیک به آمریکایی ها نخواهد شد
آقا ترک inna قشنگ بود سرچ کردم دیدم از آلبوم آخرشه
زمانی که آلبومش منتشر شده بود دونه دونه ترکاشُ آنلاین گوش داده بودم ولی هیچ کدوم رو خوشم نیومد به غیر از Summer In December که با Morandi دوصدایی خونده بود که اونم قبلش سینگل اومده بود Salinas Skies احتمالا از دستم در رفته بوده، ممنونم
تو یوتیوب و شبکه های ماهواره ویدئوهاشون رو همیشه این چند سال گذرا دیدم اما اونطوری که حسابی علاقه مند آهنگاشون بشم و برم دانلود کنم نه
به نظر من خیلی سطح بالا نیستن
inna دوست دارم کاراش حرف نداره
این آهنگ Fly Project خیلی دوس میدارم خصوصا نحوه خوندن دختره ! حس میکنم هموطن خودمه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگشونم که خیلی معروفه So High هم اهنگش هم ویدئوش دوس میدارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلبونت
البوم اخرش زیاد خوب نبود همین اهنگش بهترین بود
Yalla هم بخاطر تلاشی که میکنه و یه تیکی عربی میخونه خوشم میاد
Rendez Vous هم تا حدی!
ولی 3 ترک که بعدش تو Deluxe اومدن خوب بودن خصوصا Bad Boys و Heart Beat
Bad Boys انگلیسیه و وسطش فرانسوی هم میخونه با ناز فراوون هم میخونه برخلاف غربی ها!
غربی ها اکثرا مثل رباتن صداشون عشوه نداره
در حال حاضر 227 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 227 مهمان ها)