نوشته اصلی توسط Changed @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] معاف؟ نه از این شانسا ندارم ولی فک کنم بابام بتونه یه چند ماهی واسم کسری بگیره عضو فعال بسیج هم هستم
نوشته اصلی توسط sahand71 نه از این شانسا ندارم ولی فک کنم بابام بتونه یه چند ماهی واسم کسری بگیره عضو فعال بسیج هم هستم ابرومونو بردی عضو فعال بسیج؟ عکس اواتارتو عوض کن سهند..پرچمو پایین اوردی پسر
Meysam Molaei
دسمالوف
نوشته اصلی توسط SaSan69 ابرومونو بردی عضو فعال بسیج؟ عکس اواتارتو عوض کن سهند..پرچمو پایین اوردی پسر به جان خودم اصلا نمیدونم کارت بسیجمو کجا گذاشتم...چن سال که نرفتم حرامم باد کسری بسیج
من چه میدونم بسیج چیه منظورم این بود یه کارت فعال از قبل دارم
مال دوران جهالته
نوشته اصلی توسط yaran دسمالوف
شرمت با د ای ای سهند... ای کسری دار بی بند!!! ( با ریتم نفرین نامه بخون)
نوشته اصلی توسط SaSan69 شرمت با د ای ای سهند... ای کسری دار بی بند!!! ( با ریتم نفرین نامه بخون) شرمم باد آن کسری که از سمت بسیج می آید برمن نگیرید خرده کسری نگیرم شاید برمن نگیرید خرده کسری نگیرم شاید با ریتم نفرین نامه
نوشته اصلی توسط sahand71 شرمم باد آن کسری که از سمت بسیج می آید برمن نگیرید خرده کسری نگیرم شاید برمن نگیرید خرده کسری نگیرم شاید با ریتم نفرین نامه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 86 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 86 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن