[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود
بهترین
موزیک ویدیوهای دری
تاجیک - افغان
از یوتوب
بدون تگ
Hello
The Best Of
Dari Music Videos
Tajik - Afghan
From Youtube
Minus Tag
ادمین @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیوند کانال
@dmvtv
جلیل جان !
پروژه ای که از سالِ 1374 از طرف و*ز*ا-ر-تِ*ا-ط*ل*ا-ع*ا-ت* شروع شد .
ترویجِ هنرِ و مخصوصا موسیقی یِ بی مایه و بی خطر در داخل کشور با هزار و یک جاذبه یِ اروتیک و مالی که نتیجه ای جز خلسه و انجماد فکری و ذهنی نه داره .
همین چیزی که هر روز داره تولید میشه به اسمِ زیر زمینی یا رو زمینی در داخل و حالا بخشی از خارج رو هم تحت کنترلِ 100 در 100 دارن .
خودت خوب می دونی و خوب که گفتی ! دمت گرم !
دقیقا همینه که می گی !
این صبحت های آقای امینی رو نه دیده بودم !
واقعا از شخصیت مسعود امینی + اشعارش لذت می برم .
این لینک لیچ شده تا 2 روز اعتبار داره برای دوستانی که می خوان دانلود کنن .
اینم سایتِ لیچِ ویدیو بدونِ چیلترِ از یوتیوب
کاملا باهات موافقم صابر جون... امثال روزبه بمانی و افکاری و صحرایی و یغما و..... ماموریت نابودی موسیقی واقعی ایرانی در لوس انجلس رو ب خوبی انجام دادن و موفق هم بودن و دقیقا از اختلاف بین هنرمندان نهایت استفاده رو کردن...
تعجب منم از خوانندهای تاپ کشورمونه که چطوری بااین جریان هماهنگ شدن...داریوش و ابی و گوگوش و معین و..... بعد امثال ایرج خان جنتی و شهیار و اردلان که حق بزرگ ب گردن همینا و جامعه دارن باید کم کار و بیکار باشن.
جان برار هوا رو حال می کنی؟؟؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا چنان کسل و افسرده شدم که نگو
خشکی گرفتم
من بارون میخوام
صسخل نباش
از قدیم گفتم هواااا خوووشی دیل خوشی آوره
در حال حاضر 166 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 166 مهمان ها)