نوشته اصلی توسط SADEGH-92 وااااایییی چقد مستم من آخ ببین بدنمو راه رفتنمو تابه کمرمو وااااایییی چقد مستم من آخ ببین عشوه هامو چندتا از اون چشمه هامو وااااایییی چقد مستم من آخ ببین بدنمو راه رفتنمو تابه کمرمو وااااایییی چقد مستم من آخ ببین عشوه هامو چندتا از اون چشمه هامو میخوای بچه ها رو تو این شب جمعه تحریک کنی قربان اون عشوه و تاب کمرت
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 میخوای بچه ها رو تو این شب جمعه تحریک کنی قربان اون عشوه و تاب کمرت
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 میخوای بچه ها رو تو این شب جمعه تحریک کنی قربان اون عشوه و تاب کمرت قضیه مانکن ارو شنیدی؟؟؟ نه چی بوده؟
قضیه مانکن ارو شنیدی؟؟؟
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 قضیه مانکن ارو شنیدی؟؟؟ نگفتی؟
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 نگفتی؟ برق قطع شده بود یه نفره عشق باز مانکن فک کنم 10 تا داره تو خونه مانکن زن شب میره میچسبه بهشون بعدش میگه هیچ وقت زنم نمیگیرم واسه اینکه 10 تاشو دارم خیلی هم حالش بیشتره
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 برق قطع شده بود یه نفره عشق باز مانکن فک کنم 10 تا داره تو خونه مانکن زن شب میره میچسبه بهشون بعدش میگه هیچ وقت زنم نمیگیرم واسه اینکه 10 تاشو دارم خیلی هم حالش بیشتره
با این گرونی فک کنم منم برم یه مانکن واسه شبای جمعه تهیه کنم خیلی بهتر باشه خخخخخ
راستی نگفتی معنی آواتارت چی میشه
ویرایش توسط Hadi 0021 : 05-21-2015 در ساعت 05:46 PM
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 با این گرونی فک کنم منم برم یه مانکن واسه شبای جمعه تهیه کنم خیلی بهتر باشه خخخخخ خخخخخ من که میرم از این زنای مصنوعی هست از اونا میگیرم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 118 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 118 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن