فکرم نکنید دارم دروغ میگم مدرک شم هست میتونید برید ببینید دوست ندارم بزارم اینجا کانالشو .
بابا آلبوم افرای فرامرز آصف دی وی دی ش به همراه سیدیه . اورجینال 50 تومن نه 70 تومن ..
این دی وی دی شو برداشته داره میده 80 تومن کپی .. آدم حرصش میگیره
فکرم نکنید دارم دروغ میگم مدرک شم هست میتونید برید ببینید دوست ندارم بزارم اینجا کانالشو .
بابا آلبوم افرای فرامرز آصف دی وی دی ش به همراه سیدیه . اورجینال 50 تومن نه 70 تومن ..
این دی وی دی شو برداشته داره میده 80 تومن کپی .. آدم حرصش میگیره
اینم شات کامل!!!
صابرجان الان چک کردم مودم رو دیجی کالا قیمت پایین تر داره می ده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا منم یه بار دیدم یه کانال دیگه ای که هر دی وی دی رو میگفت 10 تومن با همون کاوری هم که توی تاپیک هست .. آدم چی بگه حالا من میگم این 10 تومنه نمیشه که جلوی همه رو بگیرم ولی این یکی قیمت های هجومی .. ای بر اون پدرت لعنت
حالا که اینجوری شد اگه از پس آپلودش بر اومدم عیدم طنین 2000 رو میزارم دانلود کنن همه ..
هادی اینقدر حرص نخور پسر
درکت می کنم چی می گی و چقدر بابت تهیه و اپلود اینا زحمت کشیدی اما تو هرچی تو فضای نت بزاره دیگه از مالکیت خارج می شه و هزار جور سواستفاده ازش می شه و باهاش خیلیا کاسبی را می ندازن که از دست تو خارجه درعوض ب این قضیه فکر کن که خیلیا که منتظر همچین ارشیوی بودن خوشحال شدن و براشون ارزش معنوی زیادی داره حالا چهار نقر سودجو میان ی کاسبی را می ندازن ب شخمت!!!
در حال حاضر 141 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 141 مهمان ها)