یکی بیاد یه شعر تازه تر بگه...
اگه یخ باد ستمگر
پی قتل عام برگه
اگه این باغ برهنه
باغ تاراج تگرگه
اگه بی پناهی گل
رنگ بی پناهی ماست
دستتو بذار تو دستم
وقت پیوند درختاست
اگه بی پناهی گل
رنگ بی پناهی ماست
صابرجان من تقریبا از سال 88 تاقبل دی 93(قبل رفتن ب سربازی) حدودا اگه اشتباه نکنم بیش از 12گیگ ارشیو از شاهین اعم از البوم و تک اهنگ و مصاحبه و کنسرت و عکس و...جم کردم ..چ از سایت برگ موزیک چ پیجای هواداری فیس بوک و.... حتی چند سال پیش هم یادم میاد همینجا تاپیکشم بود و تک اهنگارو می زاشتم (نمی دونم کدوم کاربر بود اون زمان تاپیکشو ایجاد کرده بود شاید تو بدونی) خلاصه از کنسرت صوتی و تصویری شاهین در انزلی و خیلی تک اهنگایی که اصن پخش رسمی نشد بگیر تاااا دمو اهنگ زهراب که قراره اصلیش بیاد خیلی وقته ب اون ارشیو سر نزدم و یادم نمیاد تو هاردمه
درباره نامجو جانم همینطوره ی سری کارای صوتی هم ازش دارم که از پیجای هواداری اون موقع فیس بوک برمی داشتم و بیشتر در محافل خصوصی هس
بله صابرجان اصلاع داشتم و ممنون از یاداوری تو!
همونطور که اشاره کردی موسیقی خارجی فقط جنیفر و اینا نیس!! همونطوری که موسیقی ما دو زاری خونای ارشادی نیس
گروهای مستقل و زیرزمینی همیشه مخاطبای خودشونو داشته الان این گروهی که معرفی کردم صددرصد اینجوری و مخاطب عام قر کمری نداره!!!!
بیشتر در سبک های راک و الترناتیو این اعتراض ب خوبی معنا پیدا می کنه
چندی پیش یکی از دوستام ی گروه لهستانی بهم معرفی کرد ب نام River Side که احتمالا شنیدی
ی موسیقی خیلی خوب و حرفه ای که وقتی اهنگBefore شو برام گذاشت واقعا هنگ کردم و فوق العاده لذت بردم
نمیزارم بری تو با این دلخوری
نمیزارم با قهر دل از من ببری
نمیزارم بگی منو دوست نداری
نمیزارم منو تنها بذاری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنیدم باز سراغم رو گرفتی
چی شد باز یاد این عاشق می افتی
شنیدم گفتی که دلتنگ مایی
همین روزا سراغ ما می آیی
اگه دنبال عشقی عشقت اینجاست
هنوز کنج دل دیوونه ماست
می دونستم یه روزی بر میگردی
زمونه کرد تو با ما بد نکردی
در حال حاضر 153 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 153 مهمان ها)