نوشته اصلی توسط SaSan69 آره بیایم اینور و ب آرمان های باران وفادار باشیم چاکرم تو هم ردیف کن مودم رو اگه جاکش تر از من نشدی ولی دگه هیچی واسه دانلود ندارم این مستندم ردیفش کنم تمومه آره این جا راحت تر میشه فحاشی کرد و تِز داد !!! توی جنوبِ از یاد رفته سرعت به 500 کیلو بایت هم برسه من هفته ای سه بار میرم حموم !!!
SaSan69
نوشته اصلی توسط Saber آره این جا راحت تر میشه فحاشی کرد و تِز داد !!! توی جنوبِ از یاد رفته سرعت به 500 کیلو بایت هم برسه من هفته ای سه بار میرم حموم !!! نمی گفتی هم معلوم بود صابر از دستمال کاغذی بالای طاقچه مشخصه
Saber
نوشته اصلی توسط SaSan69 اتاقت حرف نداره خوراک لو ا طه ببین خودت داری کار رو به جاهای باریک می کشی ! ولی کار نه دارم 89 در 100 بچه ها علاقه ی شدیدی به جنس موافق دارن صبح ، فردا باید همه رو به برن کوه حدودِ الهی رو براشون اجرا کنن
نوشته اصلی توسط SaSan69 نمی گفتی هم معلوم بود صابر از دستمال کاغذی بالای طاقچه مشخصه دیوث دست مال رو از کجا دیدی اون دست مالِ مورد استفاده اش بعد از وضو گرفتن برای خشک کردن صورت است ساسان نیستی اگه حرفِ منو باور نکنی
نوشته اصلی توسط Saber ببین خودت داری کار رو به جاهای باریک می کشی ! ولی کار نه دارم 89 در 100 بچه ها علاقه ی شدیدی به جنس موافق دارن صبح ، فردا باید همه رو به برن کوه حدودِ الهی رو براشون اجرا کنن ایوالله پس دستت حسابی تو کار هس و درک می کنی نوشته اصلی توسط Saber دیوث دست مال رو از کجا دیدی اون دست مالِ مورد استفاده اش بعد از وضو گرفتن برای خشک کردن صورت است ساسان نیستی اگه حرفِ منو باور نکنی پسر دست کم گرفتی؟ هیچ چیز از چشمان من غایب نمی مونه می دونم نیتت خیر هست و جلوگیری مختصری از ازدیاد جمعیت بشری می کنی
نوشته اصلی توسط SaSan69 ایوالله پس دستت حسابی تو کار هس و درک می کنی پسر دست کم گرفتی؟ هیچ چیز از چشمان من غایب نمی مونه می دونم نیتت خیر هست و جلوگیری مختصری از ازدیاد جمعیت بشری می کنی شک نکن نیّت خیر دارم ! حالا میدی !؟ ام شب 2 تا شوت زیر توپ زدم کمر درد شدم باید وقتِ بیش تری با دست مال کاغذی صرف کنم ساسی من می رم بخوابم ! ستاره به چینی !
نوشته اصلی توسط Hadi حیف می برم بخوابم ، مگر نه ترتیبت رو می دادم دیوث
Hadi
نوشته اصلی توسط Saber شک نکن نیّت خیر دارم ! حالا میدی !؟ ام شب 2 تا شوت زیر توپ زدم کمر درد شدم باید وقتِ بیش تری با دست مال کاغذی صرف کنم ساسی من می رم بخوابم ! ستاره به چینی ! ن داداش بکنم برو خوابت رو بکن!!!
ساسان اتاق منو دیده یادِ لواط افتاده ! چرا عیسی مسیح ظهور نمی کنه !؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 206 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 206 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن