The Star Maker 1995
خوش گل مثله ایتالیایی ها
یه هفته دیگه تا شروعِ ماه مدرسه وقت دارم ، می خوام عقده گشایی یِ فیلم کنم
از الان هیچی نشده جاشونو خراب کردن یه غلط کردم خاصی تو تیترشون هست.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جون مادرت نگاه ملت اُمل فرض کردن
همه جاکشید
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قطعه تیتراژِ پایانی یِ دی وی دی یِ تئاترِ " سه گانه یِ اورنگ " هستش که هیچ وقت اسم خواننده ش رو نفهمیدم !
توی تیتراژ و جلدِ دی وی دی هم خبری از اسمش نیست ! ولی شعر و اجرایِ خیلی جالبی داره .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر تو خاص هستی صابر این موزیک را میدونی کجا می طلبه.
تو تراس خونه ات نشته باشی داره بارون هم میاد دم غروب هم هست یه پیر مرد هم کنارت داره روی تخت جون میده.
تو هم داری نسکافه میخوری و رو صندلی پایه متحرک نشستی.
فعلا در حال تزریق رادیکال اصلی هستم
یه رب دیگه دانلودش میکنم
کنسرو لوبیا پاچیده رو اجاق ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 27 مهمان ها)