@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا میخند؟
آی عادل فی دوسی پویس
ساسان مشکل ملت ما اینکه خودشون را عقل کل میدونن و هیچ مطالعی ندارن.
راجبه مسائل اجتماعی نوع برخورد تو جامعه و تاثیر پذیریش در آینده از تمسخره گرفته تا دورغ و خود فروشی و ....
من خودم 12 سال تو ناسا عضو بودم درسته ولی خب خیلی چیزها الان دست گیرم شده.
ایران میانگین مطالعه اش در روز 3 دقیقه هستش میدونی یعنی چی ساسان یعنی فاجعه.
دقیقا داداش گلم راس می گی
ی رفیق دارم خودشو خیلی عقل کل می دونه دربار ه هرچی خودشو برتر می دونه ب قول خودش اما بهش می گی کتاب می خونی مگه ن کتاب واسم نون و اب نمی شه ک..
خودش شاهین باز شدیده اما حاضر نیس واسه هنرمند محبوبش ی قدم خیر برداره و حمایت کنه..
دور و اطرافمون خیلیا رو داریم از این نوع افراد که ببخش پول واسه هزارتا عیاشی می دن اما حاضر نیس ی حرکت فرهنگی بزنن
صابر تو این البوم ایتونزی نداری؟ البومی هس که داخل ایران ضبط شده و خیلی خوبه من دارم اما 128
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 25 مهمان ها)