[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبق روال هر هفته 4 تا فیلم معرفی میکنم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
ساسان کجای کاری این از داخل داغون شدن فقط پوست ننداختن بزار یه خاطر بگم اون روز با هندا زپرتیم داشتم میرفتم دیسک های علی زندوکیلی بگیرم با هندا 70
یه بچه خوشگل دیدم یه آخوند داشت باهاش لاس میزد به بچه گفتم پسر جون هر چی این حاج آقا میگه بر عکسشو انجام بده رستگار میشی کلاس قرآن هم باهاش نرو صفرتو میزنه.
شیخ صدام زد موتوری موتوری پلاک موتور هم قدیمی بود گِلی بود مایه شد
Biutiful 2010
A Pure Formality 1994
Equilibrium 2002
Crazy Heart 2009
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
والا من توی 2 سالِ اخیر که یه سری فیلمِ جدی و نیمه جدی دیدم ، با سبکای مختلفی حال کردم !
همین جوری تو ادامه بدی خوبه !
در نظر بگیر من از فیلمِ Kalifornia 1993 تا فیلمِ Twelve Angry Men 1957 حال کردم !
از این طرف بیا برس به سفرِ قند هار 1379 تا طعم گیلاس 1376 !
بر گرد به Gran Torino 2008 تا The Ides of March 2011 !
بعد تازه گی ها هم که کار گردانایِ پیش روی اروپا مخصوصا فرانسه و ایتالیا .
دارم لیستِ اسمِ فیلم هایی که دیدم و توی دفترم نوشتم رو وارد فایل تکستِ سیستم می کنم . هر وقت کامل شد برات می فرستمش .
ولی در کل ادامه بده . . .
Kalifornia 1993 ، عجب شورشی بود ! یادش گرامی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 بار بهت نگفتم بی کیفیت نفرست من کیفیت پایین گوش نمیدم
ناموس کیفیت
در حال حاضر 164 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 164 مهمان ها)