نوشته اصلی توسط Hadi اگه تکون نخورده باشه خودت میتونی درستش کنی مثلا اگه برفی چیزی هست روش یا اطرافش پاک کنی امروز رفتم بالا ديدم روش برف نيس و احتمالا سنگينى برف رو ال ام بى ها باعث ب گايى شده
Meysam Molaei
نوشته اصلی توسط sadegh1 من که خودم تنظیم میکنم البته به کمک پسر داییم خوبه باز ولى ادم ياد بگيره چم و خمشو حرفه اى بشه خوبه اماخب شغلى نيس ک بشه روش حساب کردى و خطرى هس
نوشته اصلی توسط SaSan69 خوبه باز ولى ادم ياد بگيره چم و خمشو حرفه اى بشه خوبه اماخب شغلى نيس ک بشه روش حساب کردى و خطرى هس آره واقعا چیزه خوبیه چرا پول اضافی به نصاب بدیم وقتی خودمون میتونیم
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط SaSan69 امروز رفتم بالا ديدم روش برف نيس و احتمالا سنگينى برف رو ال ام بى ها باعث ب گايى شده حیف من نیستم وگرنه برات درستش میکردم
نوشته اصلی توسط Hadi حیف من نیستم وگرنه برات درستش میکردم تو هم نصابی؟
نوشته اصلی توسط Sahand.M منم ندیدم نوشته اصلی توسط SaSan69 منم نديدم اسم شون رو یه جایی ذخیره کنین فرصت کردین کم کم دانلود کنین به بینین . ام شب نشستم اولین فیلمم رو از " جیم جار موش " دیدم و خوشم اومد . The Limits of Control 2009
Meysam Molaei, SaSan69
نوشته اصلی توسط sadegh1 تو هم نصابی؟ همه مسیرا رو کار نکردم فقط هاتبرد و عرب و سایاروس و یوتل ست با اون یکی یاه ست تا یه مقداری بلدم
sadegh1
نوشته اصلی توسط Hadi همه مسیرا رو کار نکردم فقط هاتبرد و عرب و سایاروس و یوتل ست با اون یکی یاه ست تا یه مقداری بلدم هادی من امروز هر کاری کردیم که هاتبرد قیچی بزنیم روی عربست نشد تو تا حالا قیچی زدیش؟
نوشته اصلی توسط sadegh1 هادی من امروز هر کاری کردیم که هاتبرد قیچی بزنیم روی عربست نشد تو تا حالا قیچی زدیش؟ آخه کدوم اوسگلی هاتبرد رو قیچی میزنه
نوشته اصلی توسط Hadi آخه کدوم اوسگلی هاتبرد رو قیچی میزنه آموزشش توی نت هست بگردی عکساش رو میبینی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 49 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 49 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن