بزنم به رگم که رها بشوى...
رامی خواهش میکنم لینک مستقیم نذار شاید یکی بخواد بعدا دانلود کنه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Ramy : 02-27-2017 در ساعت 02:24 AM
گاییده شدیم رفت انقدر اسکن گرفتیم اسکن بگیر برو تو فتوشاب اندازه ها را اوکی کن ریپ بزن آپلود کن رو آپلود بوی.
با امیر صحبت کردم گفتش الان سرور پر شده بعد سرور اوکی میکنم اینایی که داری را.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سورش داره وقتی این همه وقت بزاری یه نابخرد یا نامرد سئو استفاده کنه قبول داری؟
نمیدونم چرا شک دارم بعضی یوزرها هادی خیلی آروم هستن جیکشون هم در نمیاد هیچ کار هم نمیکنن بخدا ترس برم داشته.
دقت کنن ببین چقدر دارن عضو انجمن میشن اسم ها مشابه به هم نمیدونم خداکنه اشتباه کنم هادی
من هر چقدر هم آلبوم اوکی کنم مسلما یک هزارم تو و صابر نمیشه هادی حس بدی دارم خداوکیلی خیلی هم بد.
در حال حاضر 189 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 189 مهمان ها)