@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
![]()
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
![]()
تقدیم به صابر و دوستان هنرمند (با عرض پوزش شاید جاش اینجا نباشه.)
یک حفت کفش اثر ون گوگ
![]()
![]()
ویرایش توسط Resul : 03-02-2017 در ساعت 06:45 PM
نه حقیقت امیر نمیرسه به این بخش که آپدیت کنه با هم قرار اوکیش کنیم من طرحشو بزنم بدم فقط امیر بزاره چندتا نمونه از داریوش فرستادم براش تایید کرد.
آپدیت آلبوم های خارجی آلبوم های ایرانی کاورها آپ کردن استیج کلی وقت میگیرن من هم چون دیوونه ای این تاپیک کاورشات ها بودم و چون کلاس کاریه حرفه ای داشت به امیر هم گفتم انصافا حیف این بخش غیر فعال بشه حداقل یک ماه یک کاورشات بزنیم خیلی عالی میشه امیر هم که بزرگی کرد و قبول کرد![]()
دمت گرم رسول .
بچه ها لینکِ آرشیو نقّاشی های " سالوادور دالی " رو اگه خواستین به من یا رسول پیام بدین .![]()
در حال حاضر 53 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 53 مهمان ها)