نوشته اصلی توسط Hadi دارم آب میخورم یه دونه گرفتم 8 تومن چند روز پیش نصف شو خوردم الانم دارم سعی میکنم نصف دیگه رو برم بالا که ای کاش یه ذره دردامو یاد نیارم داری الکل می زنی به بدن دیوث !؟
Hadi
نوش داش
Hadi, Saber
نوشته اصلی توسط SaSan69 هر چی امکانات هست توی کشور دستِ شماله ! جنوبی های بی نوا
حمید و هادی و ساسی جاتون خالی این هفته مویز اصلی داشتیم مثله عسل بود
SaSan69
هفته های پیش شکر + خرما می زدیم مزه ی . . . می داد
نوشته اصلی توسط Saber داری الکل می زنی به بدن دیوث !؟ آره به سلامتی اونایی که واقعا دوستشون دارم
Saber
نوشته اصلی توسط SaSan69 نوش داش فدات
Saber, SaSan69
نوشته اصلی توسط Hadi آره به سلامتی اونایی که واقعا دوستشون دارم نوووش تنهایی عرق خوردن خیلی سخته ولی حالِ غریبی داره و با خودت حال می کنی
نوشته اصلی توسط Saber نوووش تنهایی عرق خوردن خیلی سخته ولی حالِ غریبی داره و با خودت حال می کنی من انقد تنها بودم دیگه عادت کردم صابر .. اتفاقا بعضی وقتا هم دیگه توی تنهایی حال میکنم با خودم خلوت میکنم مخصوصا شب و نصفه شب .. شاید با همین غریبی هم انس بستم .
نوشته اصلی توسط Saber هر چی امکانات هست توی کشور دستِ شماله ! جنوبی های بی نوا اینطوریام نیس فقط شانسی که دارم انگار تو محل ما کسی دانلود نمی کنه و خلوته نوشته اصلی توسط Saber حمید و هادی و ساسی جاتون خالی این هفته مویز اصلی داشتیم مثله عسل بود نوش جونت داداشم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 77 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 77 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن