اره صابر خوب یادمه داداش
صفحه شخصی خودش بود که همیشه بارها تاکید کرده بود شخصا خودم اداره می کنم
قضیه برای جام جهانی 2014 بود که چند روزی ب شروع بازیای ایران بود که ی پست گذاشت که چرا برای ایرانیا عکس جک و جونور روی پیرهن براشون مهم شده و همه جا
حرف اینه(منظورش عکس پلنگ ایرانی بود که ب عنواد نماد ایران معرفی شده بود)
بعد من کامنت دادم شما که اینقدر دم از ازادی می زنی و ادعا داری الان اگه این پلنگ درحال انقراض ایرانی کلا نابود بشه خودت اولین نفری هستی که اونور داد می زنی پلنگ ایرانی رو اینا منقرض کردن و بی لیاقتی اینا بود و از این حرفا!!! و خلاصه جنجال ب پا می کنی تو برنامه آنتنت که اصلا تخصصی هم تو اجرا نداری(اون موقع با اربانی مشترک اجرا می کردن تو ص دای امریکا اگه خاطرت باشه)
خلاصه خیلیا مث من زیر پست انتقاد کردن و منتظر بود م پاسخگو باشه اما پنج دقیقه بعد دیدم همه رو بلاک کرد و پست رو پاک کرد!!!
اینطوری شد که فهمیدم همه چی دروغه و از ی مخاطب عادی کنار کشیدم و دگه دنبالش نکردم چون برام هم خواننده خیلی مهمی نبود
الان مثلا اون آلبومایی که دوست داشته باشم دنبال ایمیج شونم هستم ولی برای گوش دادن ایمیج خوب نیست چون همون ویو با یه کلیک سریع پلی میشه دقیقا همون فایل توی سیدی
ولی اونایی که دوست دارم فکر میکنم اورجینالسو دارم هر وقت باشه ریپ میکنم . 2 سال دیگه بعید نیست یه فرمت جدید بیاد .. هر چچند هر فرمتی که بیاد مث ویو که نمیشه ولی خب برای گوش دادنم ممکنه خوب باشه
بله عزیزم حافظه هم دیگه در کار نیست سیدی با کیفیت هم گرفتم رایتش میکنم اونجا میمونه برمیدارم میذارم توی باکس 50 تایی ازونایی که برات فرستادم اون دفه . میزارم توی کمد .
البته اینم بگما از ویو هم میشه تبدیل کرد فرقی با ریپ نداره
ولی آیتونز تبدیل کنی تگ درست و حسابی نمیزنه خیلی روی مخه
آه ! پس که این طور ! (نامجو)
اوکی . پس حرفِ تو قبول ! به جز اون قسمتی که تخصصی توی اجرا نه داری !
بلا خره آرش هم یه آدمه ! مثله ما ! خیلی وقتا ممکنه اشتباه کنه . ولی واقعا من چیزی که از کلامِ آرش یاد گرفتم تا آخرِ عمر یادم نمیره !
وقتی سالِ 1386 سرِ آلبومِ عشقِ سرعت که دومین آلبومی بود که توی ایران ضبط کرده بودن ، گرفتنش و توی کرسی شرِ 20 و 30 نشونش
دادن قلبِ من و خیلی های دیگه به درد اومد !
آرش . . .
لامصب چیزی که زیاد آدم دوست داشته باشه وسواس هم همراش میاد .
در حال حاضر 315 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 315 مهمان ها)