هه الان پسر فامیل رو میبینی تبلت و لب تاب و یه واحد آپارتمان توی تهران که قراره به نامش بشه و خیلی از چیزای دیگه که بعدا بهش میرسه رو میبینی بعد به خودت میگی نگاه این نگاه من ..
هه الان پسر فامیل رو میبینی تبلت و لب تاب و یه واحد آپارتمان توی تهران که قراره به نامش بشه و خیلی از چیزای دیگه که بعدا بهش میرسه رو میبینی بعد به خودت میگی نگاه این نگاه من ..
تازه امسال کلاس دوم دبستان میشه عید 3 سال پیش دیدمش تبلت به دست یعنی وقتی که هنوز مدرسه هم نرفته بود 5 سالش بود
دروغ چرا بگم اینا رو آدم میبینه خب مث همیشه حسرت میخوره ولی دغدغه م این چیزا نیست . همین قدر بتونم یه کاری گیر بیارم ازین وضع بدبختی در بیام یه ماشین پراید بگیرم روش کار کنم
زنم هر وقت اگه دیدم یکی رو خوشم ازش بیاد برام بسه . البته آرزوم اینه اون زنی که یه روزی به پستم بخوره از من بدبخت تر باشه
رفیقا میگفتن زن پولدار بگیر ولی من میگم نه ممکنه اون زنی ک تو ببینی خوشت بیاد اونم بدبختی باشه مثل تو
یا چه میدانم شاید زیاد فرقی با تو نداشته باشه . بعد به خودت بگی این چی داره چی نداره همش کسشره .. پولم مهمه ولی به شرط اینکه خودت دربیاری یا بابات پولدار باشه
تجربه شم داشتم از دختری خوشم اومده بود رفته بودم جلو تا باهاش آشنا شدم دیدم پولداره به تیپ ما نمیخوره در حالی که همون موقع آرزو میکردم میگفتم ای خدا ای کاش اینم مث من بود که باهاش راحت بودم
یعنی هر وقتی که میدیدمش یه جوری خجالت میکشیدم راحت نبودم اولش. البته خود دختره باهام بود منو میخواست ولی نه برای دوستی .
به خاطر همین م مدتی باهم بودیم ولی یواش یواش رابطه سرد شد به خاطر بهانه . دعوا . بهانه دعوا . انقد ادامه میدادیم لج و لج بازی تا دیگه اونم به خاطره ها پیوست که البته خودم خیلی تقصیر داشتم .
بعدا هم خبرش رسید که عروسی کرد . جالب ترشم اینه که خودش زنگ زد با یه شماره ایرانسل یه بار مصرف
اینم از دوست دختر که اولش فکر میکنی رو ابرایی و آخرش کلا تا دم مرگ میری ..
روحیه ت داغون میشه افسرده گی دیه با هیچ کی حرف نمیزنی یه مدت .
اینم بخشی از زندگینامه ما .
لازم نبود اینا رو بگم ولی بعضیا فکر میکنن ما همه دنیامون شده نت
یعنی الان یه جوری شده فکر میکنن طرف اگه دوست دختر نداشته باشه چیزی حالیش نیست چیزی حالیمون نیست ..
الان از بدبختی پناه آوردم به نت
به بیقراریه این خویشتن ادامه بده
هادى ديشب مست کردى بودى داداش؟!
ياد عشق سابق افتادى
دوز دختر خر است حتى اگر جنيفر باشد!!!
در حال حاضر 147 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 147 مهمان ها)