@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غمگین مثل پدری که سهام عدالت به او تعلق نگرفته
چی سکوتی
صدای زوزه گرگ از کناره راهن به گوش میرسه پنجره را هم بازم کردم چه هوایی
کلا چ بر سر این انجمن اومده!!!!!
ی زمانی یکی تاپیکی ایجاد می کرد کلی بازدید داشت کلی تشکر می زدن اما الان خیلی خلوته و سوت و کورره و ادم دلش تنگ می شه واسه اون موقع ها
هادی هستی @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان هم با اون زمان فرقی نمیکنه آدم ها تغییر کردن ساسان اون روز یه شیخه کنار تاکسی بغل دسته من نشسته بود من هم 30 روزی میشد سلمونی نرفته بودم ریشم بلند شده بود فکر کرد من هم همجنس خودشون هستم رو کرد بهم گفت زمونه خرابی شده گفتم زمونه ای خوبی بود شما شخم زدید بهش رفت.
کرایه ات را 5 برابر میدم همین الان از تاکسی پیاده شو به راننده گفت آقا پیاده میشم این هم کرایه ما دو نفر این جَوون هم با منه.
شیشه را دادم پایین گفتم دوزاری انقدر ازمون خوردی که 3 تومن پیشش مثل قطره در مقابل اقیانوسه
در حال حاضر 82 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 82 مهمان ها)