نوشته اصلی توسط yaran اگه خدا قبول کنه خرداد قبول بشم میرم سوم دبیرستان خوبه پ همین مسیرو برو از راه بدر نشی
به یاد آرتین عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر سانگ تکست = فرت تکست آوا = فرت TEXTAVA@
نوشته اصلی توسط SaSan69 همچین فیلمی نداره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] گفتم که نایابه
این بود زندگی ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط TO FAN اومدم ببینم سارا هنوز گربه هاشو داره این امیر باس این ادیتورو اپ کنه از وی بی مشکل داره سارا الا باس بچه هاشو بشمره
نوشته اصلی توسط yaran یا جفتشون ی پخن تو که ی بار گفتی بارانی حالا دودول پروتز کردی؟
نوشته اصلی توسط TO FAN خوبه پ همین مسیرو برو از راه بدر نشی کدوم مسیر متوجه نمیشم
نوشته اصلی توسط TO FAN خوبه پ همین مسیرو برو از راه بدر نشی ای خودش یه ختم بدریه یه روز دختره یه روز پسر
نوشته اصلی توسط Soheil تو که ی بار گفتی بارانی حالا دودول پروتز کردی؟ هنوزممیگمبارانم
نوشته اصلی توسط Soheil این امیر باس این ادیتورو اپ کنه از وی بی مشکل داره سارا الا باس بچه هاشو بشمره همین که انجمن نگه داشته بازم خوبه فکر کرد ولش میکنن میرن الان فک کنم دست امیر و کوروشه یا سعید مشکلات انجمن اون پسره کی بود همه رو بن کرد اون باید بیاد حل کنه
نوشته اصلی توسط yaran گفتم که نایابه همچین فیلمی بازی نکرده!!! اگه بود من شنیده بودم!!!! ی زمانی خدمت اقا ال ارادت داشتم
Meysam Molaei
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 213 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 213 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن