اینم بگم که سینمای حال حاضر ایران هم فرقی با اون موقع نداره و به همون اندازه مزخرف تشریف داره
تنها فرقی که کرده این بوده که به جای مثلا صحنه های س...ک...س رو اعتیاد مانور میدن
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
البته الان پاشازاده سرمربی تشریف داره و این واسه من که استقلالی تشریف دارم اتفاقِ بسی مبارک است
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
من نه گفتم تو گفتی !
دکتر کاووسی یا هر بزرگِ دیگه ای که این حرف رو زده و این داستان رو شروع کرده حتما و حتما انتقاداتی رو هم که در پِیِ اش داشته خوب شنیده .
منظورم اینه : این جوری نیست که تمامِ کسایی که سینما می فهمن حالا یا به عنوانِ مخاطب یا منتقد یا تولید کننده ی آثار با اینِ نظرِ آقای کاووسی موافق باشن .
منم یکی از مخالفینِ این جور کوبیدنِ فیلم های ایرانی هستم .
خودت یه حرده به معنی یِ این ترکیب ها بدونِ مصداق ( مثال ) توجه کن ! :
قهرمان سازی یِ بچه گونه - داستان های سطحی - تضاد بینِ خوب و بد !!! - و . . .
هم من و هم تو دقیقا باید بدونیم داریم در موردِ چه اثری حرف می زنیم !
تو بیا بگو : گنجِ قارون فیلمِ مزخرفی یِ و داستان نه داره و . . . !
من می گم : نظرت حتما و حتما محترمه برای خودت و هر کسی که باهات موافقه !
ولی وقتی می گی : یه سری فیلم بودن ( و هستن ) که هیچِ چیزِ خاصی نه داشتن و قصه نه داشتن و تضاد بین خوب و بد بوده و . . .
من که هیچ ! هیچ جور منظقی این جور انتقاد کردن رو قبول نمی کنه !
( البته به جزءِ منطقِ بزرگ واری که با دیدن 10 دقیقه از فیلمِ 100 دقیقه ای نقد می کنه توی تی وی !!! ) که می دونی با کی ام !!!
اساسا من کلی میگم ، من شخصا هیچکدوم از فیلمفارسی های اون زمان و مثلا فیلم های این زمان سینمای ایران رو به عنوان فیلم قبول ندارم به جز کارای چندتا کارگردان که قبلا گفتم کیا تشریف دارن ، که اونا هم یا نمیتونن فیلم بسازن یا نمیزارن که فیلم بسازن
گنج قارون کارِ ضعیفیه ، یه اقتباس خیلی بد تشریف داره
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
در حال حاضر 167 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 167 مهمان ها)