فرار از زندان ریدمون کردن
فرار از زندان ریدمون کردن
به یاد آرتین
عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر
بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر
مرسى رفقا، دگه حسابى مطمئن شدم
بفرما صابر عزیز. شکسته بسته شاید باشه ولی امیدوارم قابل استفاده باشه.
VIVARTE برند موسیقی ادواری (period music) کلاسیک افسانه ای سونی است که بخاطر تهیه آثار برجسته بر روی سازهای سنتی (ادواری) معروف است. ضبط آثار تهیه کننده افسانه ای "ولف اریکسون" با استفاده از بهترین فن آوریهای ضبط و توسط بهترین تیمهای تهیه (Tritonus Music Production, Stuttgart) انجام میشود. این برند کار تهیه را هنگام تاسیس "سونی کلاسیکال" (در سال 1989) آغاز کرد. کار تهیه اخیرا هنگام بازنشستگی "ولف اریکسون" دچار وقفه شد و DHM برند جدید موسیقی ادواری(سنتی) در سونی کلاسیکال شد. از میان هنرمندان برجسته که برای Vivarte کار ضبط آثار را انجام میدادند میتوان از این افراد نام برد:
Anner Bylsma, Gustav Leonhardt, Jos Van Immerseel, Tafelmusik, Huelgas Ensemble and others
این باکس بررسی اجمالی کاتالوگ افسانه ای موسیقی باستانی ویوارته از ویوالدی گرفته تا برامز را در بر دارد. اغلب این آثار تحسین منتقدین را در سراسر جهان دریافت کردند، بسیاری از آنها برنده دو جایزه معتبر شدند و بسیاری دیگر آثار مرجع میباشند. این مجموعه دربرگیرنده آثار متخصصانی نظیر
Anner Bylsma, Gustav Leonhardt, Tafelmusik, Huelgas Ensemble, L'Archibudelli and others میباشد.
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
سرِ چهل گیسِ قصّه تراشیده مگه نه
تنها ز تو دردی ماند
ای مونس جان با من ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 142 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 142 مهمان ها)