به به ببین کی اینجاست سلام صادق چطوری خوبی ؟ چه خبر رفیق ؟ خدمت به کجا رسید آشخور
نوشته اصلی توسط Hadi به به ببین کی اینجاست سلام صادق چطوری خوبی ؟ چه خبر رفیق ؟ خدمت به کجا رسید آشخور بههههههههه داش هادی کجا بودی دیوث؟ مرسی خوبم تو خوبی؟ /سلامتی/ ای ک.یرم تو خدمت گایید ما رو ههههههه
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط S A D E G H بههههههههه داش هادی کجا بودی دیوث؟ مرسی خوبم تو خوبی؟ /سلامتی/ ای ک.یرم تو خدمت گایید ما رو ههههههه قربانت برم ولی دیگه زود تموم میشه تو غصه منو نخور چون میگذرد غمی نیست بازم مث تابستان کرکره خنده راه افتاد آخه لامصب کم اسمشو بیار سرش لخته یهو دیدی برق گرفتت اومد سراغت هر چند تو این چند ماه قشنگ عقده های نبودتو خالی کردم
نوشته اصلی توسط Hadi قربانت برم ولی دیگه زود تموم میشه تو غصه منو نخور چون میگذرد غمی نیست بازم مث تابستان کرکره خنده راه افتاد آخه لامصب کم اسمشو بیار سرش لخته یهو دیدی برق گرفتت اومد سراغت هر چند تو این چند ماه قشنگ عقده های نبودتو خالی کردم خخخخخخ تو بیا بخورش دیوث من تا فردا اینجام شنبه باید برگردم.
نوشته اصلی توسط S A D E G H خخخخخخ تو بیا بخورش دیوث من تا فردا اینجام شنبه باید برگردم. چند روز اومدی مگه ؟ راستی کجا افتادی ؟
نوشته اصلی توسط Hadi چند روز اومدی مگه ؟ راستی کجا افتادی ؟ امروز اومدم مرخصی جیمی اومدم. نزدیک شهر خودمون یه روستا هست اونجا افتادم جای راحتیه تقریبا، کارم اداریه الان دو ماهه اونجام
نوشته اصلی توسط Hadi
نوشته اصلی توسط S A D E G H امروز اومدم مرخصی جیمی اومدم. نزدیک شهر خودمون یه روستا هست اونجا افتادم جای راحتیه تقریبا، کارم اداریه الان دو ماهه اونجام پس خیلی خوبه شانس آوردی خداییش
نوشته اصلی توسط Hadi پس خیلی خوبه شانس آوردی خداییش آره والا خخخخخ
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 89 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 89 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن