تا به حال به امضاء که داری دقت نکرده بود ایول یه نخ وینستون لایت به برای یه جمله ای فلسفی
تا به حال به امضاء که داری دقت نکرده بود ایول یه نخ وینستون لایت به برای یه جمله ای فلسفی
آلبوم عطر از صدا مخملی تراک 06- Nameh فوق العاده ست فوق العاده ست
تو هم دیگه بریدی منم دیگه خسته از آدمهای که عشق از دلشون رفته
لعنت به زندگى که آخرش مرگ و تنهايى هست
چيزاى نديده در عمرم رو امروز ديدم و حالم از خودم و فلسفه زندگى بهم خورد که ته زندگى ى تيکه کفنى هست و خلاص
امیر اونجا هم شما قطعی برق دارید؟
خوزستان که مصرف برقشون انفجاریه.
برا ما هر روز داره برقمون ضعیف میشه سیستمم سه بار امروز خاموش شد محافظ نداشتم به فنا میرفت سیستم شب ها که سه ساعتی قطع میشه قشنگ رو اعصاب هستن چند شب پیش با حسن دو ترک رفتیم زدیم شیشه اداره برق اومده پایین ساعت 3 شب بود امروز ساعت 10 صبح 20 نفری رفتیم اداره برق گفتن رسیدگی میشه.
ویرایش توسط Meysam Molaei : 07-12-2017 در ساعت 05:34 PM
10 سال پیش تو غسال خونه که داییم را داشتن میشستن بی اختیار اشک از چشمام میرفتم اون زمان همه میگفتن گریه نشئگی ولی قسم میخورم از دل بود اون موقع خمار هم بودم
ساسان زندگی کامل از چشمم افتاد جمع کردن مال و شیر مالوندن سر خلق الله و دزدی و دورغ ........ آخرش اونجایی بود که من دیدم و از اون بعد سعی کردم از دقیقه زندگیم لذت ببرم و تا جایی که میتونم دل کسی را نشکنم و از داشته هام لذت ببرم، اگه روزی یه فلش بک به زندگیم بزنن بتونم حداقل یکبار ببینم فیلمش را لذت نه فقط یکبار بتونم فیلم زندگیم را ببینم بدون اینکه حالم خراب بشه آدمی که خوب باشه ضرر نمیکنه حتی اگه بمیره.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پلیر جت آی دیو موزیک را از مدیا پلیر بهتر اجرا میکنه چون هر وقت شات گرفتی موزیک را داشتی با جت آیدیو گوش میکردی
حس و حال پست گذاشتنم دیگه ندارم
لبای خشکیدم حرفی واسه گفتن نداره
عجبتر از عجایبها، خبیر از جمله غایبها
امان اندر نواییها، به تدبیر، و دوا دانی
ز حد بیرون به شیرینی، چو عقل کل بره بینی
ز بیخشمی و بیکینی، به غفران خدا مانی
زهی حسن خدایانه، چراغ و شمع هر خانه
زهی استاد فرزانه، زهی خورشید ربانی
زهی پربخش، این لنگان، زهی شادی دلتنگان
همه شاهان چو سرهنگان غلامند، و توسلطانی
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
در حال حاضر 162 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 162 مهمان ها)