@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خره ببین نصف شب با این سرعت کیری نشستم پا اپ دوباره بهونه بگیری خودم حسابتو میرسم
آره میدونم معتادش نیستی یه رفیق هم داشتم اولش سیگار چس دود میکرد میگفت من زیاد اهلش نیستم ماهی سه نخ ماه رمضونی دم افطار رفتم نوشابه بخرم دیدم داره یخچال را تمیز میکنه
رفتیم بیرون با رفقا قلیون زدیم ساعت 3 شب شد برگشتیم دیدم هنوز داره یخچال را تمیز میکنه شیشه (علیه السلام) همینه داداش مهدی سر خودت را که نمیتونی شیر بمالی وقتی داری میخوری یعنی اهلشی برادر یعنی بهش اعتیاد داری و لب که نزدی تا آخرش یعنی که معتادش نیستی
وقتی میگم اهلش نیستم نمیگم اهلش بودن بده ولی خب نه میل دارم همیشه پاش باشم نه وقتشو.دلمم نمیاد بخوام همش پول بدم پاشون.
بالاخره تو خونه هست مهمونی کسی میاد.عزیزم منکه دروغ ندارم تعارفم ندارم اینجا که الان بخوام خودمو چس کنم واست بعد برم 1 لیتر 1لیتر بخورم
سیگارم قبلا یه 2 نخ کشیدم اینقدر مزخرف بود که کلا ازش زده شدم فوق فوقش جایی قلیون باشه بزنم اونم خیلی گیر نمیاد اونجاهایی که میرم
فقط سیگار وینستون لایت و دیگر هیچ
میلاد بیا این سر آشپزت رو بردار ببر با اون سیبل های چخماقیش حرف حساب سرش نمیشه
شات اخریو سنگین گرفتم افتادم رو فاز خنده
در حال حاضر 188 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 188 مهمان ها)