@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد ، بابا این فیلم رو اگه نه دیدی ، حتماً به بین . . .
2015.05.15 The Lobster
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد ، بابا این فیلم رو اگه نه دیدی ، حتماً به بین . . .
2015.05.15 The Lobster
دنیا به دَرک رفتو دِه بی سر و سامان شد سهم من تو از آن ...
من تازه گی ها یه فکرِ دیگه هم می کنم :
دانلود کردنِ بهنام بانی خیلی آسون تر از دانلود کردنِ Niсcolo Paganini شده .
همه دنیایِ مردم شده تویِ موبایلِ شون ، چیزی که راحت تویِ این دست گاه بار گذاری بشه ، هر چه قدر هم که نازل و چیپ باشه ، همه گیر میشه .
دیگه کسی دنبالِ چیزایی نا یاب نمی گرده .
چیزی که در دست رسه ، تقریباً 100 در 100 پوکه !
قبلاً که اینترنت به این گسترده گی نه بود ، پیدا کردنِ یه آلبوم از داریوش با پیدا کردنِ یه آلبوم از Niсcolo Paganini به یک اندازه مشکل یود .
ولی الان که آثارِ هنر مندایِ کهنه کارِ ایرانی شده فقط محّلِّ خاطره بازی ، چیزه به درد به خوره جدیدی هم که تولید نمیشه .
کارایِ مستقل هایی مثله : مجید کاظمی و فرشید اعرابی و فرشاد رمضانی و گروهِ بی بند و کیوسک و . . . هم که : { به انتشارِ شعله یِ کبریت می رسه . }
Niсcolo Paganini هم که در دست رس نیست . (البتّه نه این که نه باشه ، مثلِ بهنام بانی رویِ موبایل طوری نیست .)
پس تنها گزینه مون میشه بهنام بانی و آرش ای پی .
همین .
همه این آهنگو گوش کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکثرا رفقای که اینجا هستن بالای 30 سال سن دارن و زخم خورده زندگی هستن.
تنها دلخوشیشون جمع کردن آثار قدیمی هستش و با این کار عشق بازی میکنن و گرنه خودمون هم میدونم دلخوشی خاص و ثابتی نداریم فقط انجمن را داریم و عشق میکنم.
صابر جوَون های الان دور از جون رفقا شل مغز تشریف دارن داداش صابر تو فکر کردی طرف 30 سالش بشه میتونه آهنگ من تو رو دوست دارمت علیزاده را گوش کنه نه ناموسا بالای 30 سالش بشه فلش بک میزنه به قدیمی ها موزیک اصیل ایرانی دیگه داریوش و معین ستار و حبیب و قمیشی باید گوش کنه طرف 40 سال بشه که نمیتونه بشینه بی تو نمیشه یه لحظه این مردن محضه سامان جلیلی را گوش کنه.
خواننده های دوزاری مثل بهنام بانی و حامد همایون و این بچه مچه ها تا دو سال نهایت بتونن رو بروس نگه دارن خودشون را ولی بعد نمیتونن نیاز مردم را برطرف کنن شک نکن صابر
البته نا گفته نمونه احساس و سلیقه هنری نسل جوان ما رو بی تاریک مطلق داره میره و ایناها همش از برکاته .....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 307 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 307 مهمان ها)