شتک زده ست به خورشید خونِ بسیاران . . .
شتک زده ست به خورشید خونِ بسیاران . . .
موسیقی هم سازِ فرهنگِ شریف ، با صدایِ زیر و بم های بنان . . .
قربانت . . .
آره ، اوضاعِ نا به سامانی یِ ! تویِ این وضعیت انتشاراتِ نگاه تا حدودی داره خوب کار می کنه .
ولی من الان نزدیکِ 2 ساله که ، دارم به یه داستانِ دیگه ای فکر می کنم . . .
دقّت کردی عباس یه سری از کتاب ها مثلاً دفتر شعر های احمد شاملو به صورتِ تکی و آف سِت
خیلی کم تر تویِ اینترنت و کفِ خیابون (البتّه فقط تهران) گیر میان !
من خیلی بعید می دونم دلیلش پِی گیری یِ مثلاً انتشارات نگاه برایِ کپی رایتش باشه !
به نظرِ من رسماً و آهسته آهسته دارن یاد و خاطره یِ یه سری از شعر هایِ سانسوری رو
از ذهنِ مردم پاک می کنن . . .
یه چیزِ دیگه هم که به نظرم عجیب میاد ، اینه که خارج از ایران هم هیچ صبحتی از این مدل
سانسورِ هوش مند و هدف مند نمیشه . . .
یعنی حتّی در سطحِ یه وب لاگ هم چیزی وجود نه داره که دنبالِ تطبیق دادنِ چیزی که الان
چاپ میشه با اصلِ کتاب ها باشه . . . البتّه کارِ خیلی مشکل و وقت گیری یِ .
یادمه سیمین بهبهانی در مورد کتابی که برایِ یاد واره یِ مادرش نوشته بود می گفت :
من کتاب رو دادم به انتشارات ، بعد نزدیکِ 3 یا 4 سال طول کشید تا کتاب رفت عِرشاد و چاپ شد . . .
حالا که کتاب به دستم رسیده ، هنوز خودم فرصت نه کردم یا نه تونستم (به خاطر بیناییش) کتاب رو
چک کنم که به بینم کجاش رو حذف و سانسور کردن . . .
خیلی درد ناکه ، که بغل دستِ هم چنین آدمایِ بزرگی هیچ کس نیست که این کارایِ بعد از چاپ رو
پِی گیری کنه و حد اقل تویِ سایتی یا فیس پوکی ، جایی ، یه حرفی در موردِ مقدارِ حذف ها بزنه . . .
در هر صورت به قولِ شاهین :
دورانِ شومی یِ !
ویرایش توسط Saber : 08-09-2017 در ساعت 12:41 AM
رفقا ی بانک معرفی کنید خود دریافت داشته باشه از اینا که پول رو از طریق دستگاه می فرستی و می ره تو حسابت بدون مراجعه ب بانک
سلام داداش ساسان، بانک شهر دکه هایی در تمام کوشه و کنار شهر تهران و سایر شهرستانا داره که 24 ساعته میتونین پول واریز کنین.
کارتی رو هم که از بانک میگیرین میتونین تو مترو و اتوبوس ازش استفاده کنین
یادتون باشه کارت شهری رو از بانک بگیرین [CityPay]
هنگامه چه زیبا برای ایران خونده
در حال حاضر 238 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 238 مهمان ها)