سهند اين فيلمو ديدى!؟ يادمه دوم دبيرستان که جدى فيلم ديدن رو شروع کرده بودم به پيشنهاد يکى ازهمکلاسى هام ديدم و فوق العاده بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسان این تعجب نداره ناموسا تو میدونی کی باید تعجب کنی؟
زمانی که ببنی رفقات دل من حضرت را گذاشتن رو پخش داره پلی میشه زمانی که سوگند یا زندگی بانو هایده را گذاشتن داره پلی میشه زمانی که خاکستری یا کلبه من و پوست شیر ابی را گذاشتن داره پلی میشه و از این موزیک درجه یک گذاشتن تو باید تعجب کنی جدی میگم چون طرف دور از جون شعور نداره مغزش به این موزیک ها جواب نمیده انقدر موزیک تاپ هستش
ساسان بعضی وقتها میگن احترام گذاشتن به بعضی از سیلقه ها توهین به شعور خود آدمی هستش
دیروز رفیق فاب من برگشته میگه کی دیگه هایده گوش میده کی دیگه معین ابی گوش میده برگشتم گفتم یه چندتا آدم شل مغز مثل تو یکی مثل تتلو اُبی را معروف کرده دیگه تو برو برو آی جیگلی جیگلی گوش کن صفا کن حالا دیشب ساعت 1 پیام داده برو بدبخت پیر مرد ریق تو سلیقه ات بره میثم
من که دیگه خودمو راحت کردم. هرکی میگه اینو شنیدی؟ یا فلانی گوش کن صداش خیلی خوبه،میگم جدید فقط خارجی گوش میدم.
در حال حاضر 191 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 191 مهمان ها)