در کل که فامیل خوب به تاریخ پیوست کاش همه مثل ما بودن ظاهر و باتن یکی
والا طرف خوشی هاش را با دیگران میکنه نوبت به غم ها و درد دلهاش که میرسه ما امام زاده میرزا میشم
در کل که فامیل خوب به تاریخ پیوست کاش همه مثل ما بودن ظاهر و باتن یکی
والا طرف خوشی هاش را با دیگران میکنه نوبت به غم ها و درد دلهاش که میرسه ما امام زاده میرزا میشم
Modigliai 2004 ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
بحث مهمون و مهمون بازی شده
خاله ام با بچه هاش (4 عدد پسر) از تهران اومدن چتر باز کردن سر ما ...
منم اون موقع شدیدا کفی به دست بودم ، اوج دوران مصرف اصلا یه حالی داشتم اون روزا که گفتی نیست ، کلا هم از تو اتاق بیرون نمیومدم ، کسی هم هیچوقت تو اتاق من نمی اومد ، خاله ام این تابو رو شکست و وارد اتاق شد ، منم مشغول بودم شهرام ناظری گذاشته بودم (اندک اندک) خاله ام تا اومد صحنه را که دید (پک گل ، پیپر ، فیله ، هرویین ، عرق سگی ، تعداد زیادی ف...یلتر سیگار داخل زیرسیگاری و ...) نمیدوم با چه سرعتی محل رو ترک کرد و بعد از ناهار دقیقا سر ساعت 3:17 دقیقه ظهر منزل مارا به مقصد منزل اون یکی خاله ام ترک گفت ...
این شد که الان حدود 8 سال است که با کل اقوام چه اینوری چه اونوری چه نوع ملاقاتی نداشتم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
یه بار هم زن عموم (ادعاش میشد که خیلی میدونه و واقعا هم میدونست ، استاد دانشگاه تشریف داشت) سیگار دست من دید تو خیابون برگشت گفت میلاد جان این آشغال چیه گرفتی دستت ، حیف از جوونیت نیست ، خودت رو خراب میکنی با اینا
من هم در جواب بهش گفتم این وینستون قرمز تشریف داره گیر فلک نمیاد ، داخلش هم به جای توتون خالص توتون + حشیش حضور داره بیا یه کام بگیر میشی علامه طباطبایی ، در آخر هم بهش گفتم سرتون به کار خودتون باشه و به فکر جوونی بچه های خودتون باشید ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
مواد واسه من هر چی پی نداشت در عوض قیچی کردن اقوام رو واسه من در برگرفت که از این لحاظ راضیم ازش ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
اینه هادی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی از کجا فهمیدی حالا من اسکنر خریدم؟
من آخه به کسی چیزی نگفته بودم
در حال حاضر 183 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 183 مهمان ها)