صفحه 2864 از 6885 نخستنخست ... 186423642764281428542862286328642865286628742914296433643864 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 28,631 به 28,640 از 68846

موضوع: ○● چت روم بروبکس بارانی ™●○

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy نمایش پست ها
    دوستان عزیز این فایرفاکس من چیشده بهش؟

داخل تنظیمات گزینه No Proxy هم انتخاب کردم اما نشد
    یکی دو روز میشه یوتیوب اینجوری شده اشکال از فایرفاکس نیست ...

2. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    سرور های داخلی و خارجی و ... خیلی تغییرات در راهه که از شنبه هفته پیش شروع کردن
    جوون دهه شصتی جو گیر شده .. البته از یک ماه پیش مشخص بود

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    یکی دو روز میشه یوتیوب اینجوری شده اشکال از فایرفاکس نیست ...
    مرسی از اطلاعی که دادید

5. 2 کاربر مقابل از Milad_KurdishBoy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Saber نمایش پست ها
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    @@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

هنوز این خسته ها از ، خود - آ - شون رو پا هاشو نن . . .

7. 2 کاربر مقابل از google عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    @@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

هنوز این خسته ها از ، خود - آ - شون رو پا هاشو نن . . .
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

مست - چت ، برایِ اولّین بار . . . جاتون خالی . . .

تو غربت آهن و دود ،
    کوه غرورمون شکست ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

9. 2 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    هر کتابی رو که می خونم توش در موردِ سیگارِ اُشنو ویژه نوشته . . .

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

11. 4 کاربر مقابل از Saber عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط harf نمایش پست ها
    این تراک رو یکی از دوستان که اصلن هم دوست نداره اسمش رو بیارم حالا به هر دلیلی واسه من فرستاده
    از آرشیو بابک بیات نازنینم هست
    گویا با ورژن های mp3 خیلی از تراک هایی که از این آرشیو به سرقت میره خیلیا به قول اون دوست من دکانی واسه خودشون باز می کنن و اسم و رسمی!
    اما فرزندان بابک بیات جان تصمیم می گیرن که بعضی از تراک ها رو با کیفیت flac منتشر کنن
    خب همین قدر توضیح بسه اگه این دوست من خودش حاضر بود شاید توضیحات بیشتری می داد

خب کار کیفیت قابل قبولی داره
    صدای پیانو تو باند چپ صدا خیلی خوبه
    صدای درامز خیلی خوبه و ما اونو تا مرز بیست کیلو هرتز هم داریم
    صدای وکال خوبه
    در کل من هیچ ورژنی رو توصیه نمی کنم نسبت به ورژنی که شده سی دی شماها منو می شناسید تو این مورد که حتا چند بار هم جنجال به پا شده سر همین نظر من اما اینجا دارم میگم که توصیه می کنم!
    فایل flac دو تا کار رو پشت سر هم داشت که من این قسمت رو خروجی wav گرفتم و فشرده ش هم نکردم با رر
    به دلیل اینکه wav ای که بشه رر دیگه wav درجه یک نیست
    خواهش می کنم به هیچ وجه انکود نکنید تراک رو نهایتن flac چون صداهایی داره که به سادگی از بین میرن به خصوص بسامد های صدای درامز

کاش می تونستم بنویسم حداقل چند خطی اما دیگه نوشتن هم بلد نیستیم ما!
    همه چیز توی ذهنمه اما نمی تونم بگم می تونم تصویرش کنم اما نمی تونم بنویسم!
    فقط همینو بگم که کار با گیتار باس نونو به پایان می رسه!

امیر اگه ممکنه بذارش تو یه سرور بی دردسر تا دوستانی که مایل هستن راحت دانلودش کنن بدون اینکه تبدیل به رر کنی

سهند عزیز اگه ممکنه به دلیل اینکه پست من پاک خواهد شد بذارش توی تاپیک داریوش و فقط همینو قید کن:
    "از آرشیو زنده یاد بابک بیات"
    به اضافه ی مشخصات کار
    خیلی ممنون
    و دم اون کسی که در اختیار من گذاشت این هدیه رو گرم!

یاور همیشه مؤمن

اجرای داریوش جان
    ترانه ی ایرج جنتی عطائی
    آهنگ از فرید زلاند
    تنظیم از واروژان بزرگ
    تمام!

بابک جان به نظرم خود امیر بذاره بهتره چون بازدیدش بیشتر میشه...

13. 2 کاربر مقابل از Sahand.M عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    چقد خوبه

ممنون بابک

15. 3 کاربر مقابل از Sahand.M عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    امیر بذارم یا خودت میذاری

17. کاربر مقابل از Sahand.M عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    عالى بود بابک جان

اميدوارم ديگر آثار ناب رو باکيفيت اصلى بشنويم

19. 3 کاربر مقابل از SaSan69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 2864 از 6885 نخستنخست ... 186423642764281428542862286328642865286628742914296433643864 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 47 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 47 مهمان ها)