این تراک رو یکی از دوستان که اصلن هم دوست نداره اسمش رو بیارم حالا به هر دلیلی واسه من فرستاده
از آرشیو بابک بیات نازنینم هست
گویا با ورژن های mp3 خیلی از تراک هایی که از این آرشیو به سرقت میره خیلیا به قول اون دوست من دکانی واسه خودشون باز می کنن و اسم و رسمی!
اما فرزندان بابک بیات جان تصمیم می گیرن که بعضی از تراک ها رو با کیفیت flac منتشر کنن
خب همین قدر توضیح بسه اگه این دوست من خودش حاضر بود شاید توضیحات بیشتری می داد
خب کار کیفیت قابل قبولی داره
صدای پیانو تو باند چپ صدا خیلی خوبه
صدای درامز خیلی خوبه و ما اونو تا مرز بیست کیلو هرتز هم داریم
صدای وکال خوبه
در کل من هیچ ورژنی رو توصیه نمی کنم نسبت به ورژنی که شده سی دی شماها منو می شناسید تو این مورد که حتا چند بار هم جنجال به پا شده سر همین نظر من اما اینجا دارم میگم که توصیه می کنم!
فایل flac دو تا کار رو پشت سر هم داشت که من این قسمت رو خروجی wav گرفتم و فشرده ش هم نکردم با رر
به دلیل اینکه wav ای که بشه رر دیگه wav درجه یک نیست
خواهش می کنم به هیچ وجه انکود نکنید تراک رو نهایتن flac چون صداهایی داره که به سادگی از بین میرن به خصوص بسامد های صدای درامز
کاش می تونستم بنویسم حداقل چند خطی اما دیگه نوشتن هم بلد نیستیم ما!
همه چیز توی ذهنمه اما نمی تونم بگم می تونم تصویرش کنم اما نمی تونم بنویسم!
فقط همینو بگم که کار با گیتار باس نونو به پایان می رسه!
امیر اگه ممکنه بذارش تو یه سرور بی دردسر تا دوستانی که مایل هستن راحت دانلودش کنن بدون اینکه تبدیل به رر کنی
سهند عزیز اگه ممکنه به دلیل اینکه پست من پاک خواهد شد بذارش توی تاپیک داریوش و فقط همینو قید کن:
"از آرشیو زنده یاد بابک بیات"
به اضافه ی مشخصات کار
خیلی ممنون
و دم اون کسی که در اختیار من گذاشت این هدیه رو گرم!
یاور همیشه مؤمن
اجرای داریوش جان
ترانه ی ایرج جنتی عطائی
آهنگ از فرید زلاند
تنظیم از واروژان بزرگ
تمام!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]