نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هرچی دنبال لایه دیسک میگردم بی فایده اس ولی بالاخره پیداش میکنم داداش خوبی خبرات ؟
aminaminamin
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei شکر مازیار خبر چی؟ خوش میگذره؟
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei شکر مازیار خبر چی؟ داره مختو میزنه آلبوم بزنی براش
نوشته اصلی توسط _Khashi_ داره مختو میزنه آلبوم بزنی براش خخخخ من فقط دو البوم رو ندارم اونم خودش میدونه البته کاستشون رو دارم ولی دنبال سی دی شون هستم کتابخانه ملی هم موجود نبود
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei مخ نمیخواد آلبوم موجود باشه چاکر رفقای انجمن هم هستیم میزنیم و تو تاپیک لحاظ میشه و دوستان استفاده میکنن قربانت میثم جان آقایی
aminaminamin, Meysam Molaei
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei تمام آلبوم های شجریان را قاب شیشه ای داری؟ سنتی هیچی ندارم پاپ رو اغلبا دارم
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei مخ نمیخواد آلبوم موجود باشه چاکر رفقای انجمن هم هستیم میزنیم و تو تاپیک لحاظ میشه و دوستان استفاده میکنن شوخی کردم پس لطفا مد و نای دنگ شو را هم بزار
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 خخخخ من فقط دو البوم رو ندارم اونم خودش میدونه البته کاستشون رو دارم ولی دنبال سی دی شون هستم کتابخانه ملی هم موجود نبود همه میدونن باور کن اونارو خود خواننده شم نداره
نوشته اصلی توسط _Khashi_ شوخی کردم پس لطفا مد و نای دنگ شو را هم بزار البوم عادی هست البوم گروه تلنگر باتلاقساز خونی رو گوش بده ببین البوم معرکه ای هست
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 البوم عادی هست البوم گروه تلنگر باتلاقساز خونی رو گوش بده ببین البوم معرکه ای هست باشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 260 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 260 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن