تو حلقم شاهين جهت درک بهتر واجب است![]()
تو حلقم شاهين جهت درک بهتر واجب است![]()
سیگار رو یه مدت کوتاه میکشیدم اول یا دوم دبیرستان بودم ... جو گیر بودیم در ورود به انفوان جوانی
هیچوقت درک نکردم که این کلمه ی روشنفکری چیه اصن از کجا میادعمه ی بزرگوار بنده ( دارای املاک و مستغلات ) هم اینطوریه فاز روشنفکری میاد
داستانها داشتم باهاش سر همین کلاس گذاشتن و ژست های الکی
کلاسیک زیاد گوش نمیکنم فقط i80s
خودمونیم این روشنفکری در مملکت ما داستانها داره ... تو فیلمای ما بازیگرا کارگردانا و ... مثلاً همین رامبد جوان ... هم میخواد گل یا پوچ بازی کنه هم ژست روشنفکری بیاد تو برنامش و کتاب هدیه بده به میهمان
جالبه همین آدم که ادعای روشنفکری داره و فیلم پست مدرنیسم به اسم زنش ساخته ، میاد مسابقه استندآپ دلقکی میزاره و یه دختر ( که نمونه بارز ضرب المثل میمون هر چی زشت تره بازیش بیشتره هستش ) میاد به راحتی اسطوره ادبیات مملکت و شاهنامه رو مسخره میکنه و مجری برنامه کلمی میگه اشکال نداره آقا شلوغش نکنین خالجکی ها هم همین کارو میکنن !! در نهایت همین آدمای روشنفکر و مثلاً کتابخون هم میخندن و هیچکی صداش در نمیاد ... از روشنفکری فقط ژست گرفتن تو این مملکت مد شده ، فرق بین هجو و دلقک بازی رو نمیدونن
باز از من جلوترى، من ک لب ب سيگار نزدم
روشنفکرى خودش اصول و قواعد داره، تو اين مث موضوعات دگه همه چى قاطى پاتى شده!!! روشنفکر دي نى ،مذ هبى ،هنرى، علمى خلاصه فقط کم مونده عمه نداشته من بياد ى تز روشنفکرى بده
البته تکنولوژى و اين فضاى اشفته بازار مجازى همونطور که ب هنر ما اسيب زد، در جنبه هاى مختلف زندگى نقش اساسى پیدا کرد و شده مکانى براى عقده گشايى و فخر فروشى و ادعاى کاذب کردن!
افرادى که يکم ديد متفاوت با بقيه دارن هم متهم مى شن که دارن ادا اصول درميارن و نقش بازى مى کنن. به نوعى قربانى مى شن
خلاصه رو ب سقوط و افول در همه ى جنبه هاى زندگى هستيم![]()
سلام دوستان عزیز کسی یک برنامه خوب برای پالایش کردن آهنگ های قدیمی سراغ داره ممنون میشم پاسخ بدید و یبخشید اگه این جا پرسیدم
ما دگر نام خریداری یوسف نبریم
که عزیزان جهانند خریدارانش ...
صدای ملکوتی محمد معتمدی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
مسئله همینه : تز روشنفکری ... اگه کسی واقعاً از نظر هنری و علمی چیزی بارش باشه نمیاد به دیگران بفروشه ... به نظرم روشنفکری تو این مملکت از سینما و آدمای بیسوادش شروع شد ! ... یه موجی دهه 70 راه افتاد تو سینما که ملت رو با خودش همراه کرد ... یه آدمی که باسواد باشه کتابخون باشه و حالا هر هنر دیگه عقده ای نمیشه که به دیگران بفروشه ...
نگاه کن فلان بازیگر مرد که پول میده نقش میخره و فلان دختر بازیگر که دائم دست به دست میشه بین تهیه کننده ها چجور تو اینستا پست میزاره که آی پاکی و زلالی را از من بیاموزید و فلسفی میشه ... آخرشم میگه متنفرم از قضاوت و ادای روشنفکری در میاره
حالا این مثال سینما بود بقیه هم هستن متاسفانه ...
من که گفتم آخرش معنی و مفهوم روشنفکری رو نفهمیدم که نفهمیدم و میترسم آخرش جاهل از دنیا برم
ملت ما جنبه ی هیچی رو نداره روشنفکری هم روش ، واسه همین افول کردیم 100 سال عقبیم از دنیا
و در آخر :
شیخ را گفتند ؛ روشنفکری از که آموختی ؟ گفت از روسپی های تایلندی![]()
در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 18 مهمان ها)