نوشته اصلی توسط Rmin نه در حال ادامه تحصیلم پس پیروز باشی . . . هم شهری یِ پارتی کلفت . . .
نوشته اصلی توسط Rmin لطف داری چشمات قشنگ میبینه فدات .
Rmin
بریم خانومِ Madonna به گوشیم . . .
mohammadho3in
نوشته اصلی توسط Saber پس پیروز باشی . . . هم شهری یِ پارتی کلفت . . . سلامت باشی پارتی هم ارزوست ... دارم از ترس سربازی تا دکترا می خونم
mohammadho3in, Saber
mohammadho3in, Rmin, SaSan69
نوشته اصلی توسط Saber پس یعنی هارد اکستر نال خریدی !؟ اگه اکستر نال داری ، فایل های زیپ فیلم رو بیار توی درایو های خود کامپیوتر بعد استخراجش کن . چون اگه به خوای فرمت هاردت رو عوض کنی هر چی روش داری پاک می شه . ولی روشش این جوری یِ : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خار فضای هاردتووو
Meysam Molaei, Saber
نوشته اصلی توسط Saber پس پیروز باشی . . . هم شهری یِ پارتی کلفت . . .
Saber
نوشته اصلی توسط SaSan69 خار فضای هاردتووو تازه اکسترنالا رو وصل نه کردم . . .
SaSan69
نوشته اصلی توسط Rmin سلامت باشی پارتی هم ارزوست ... دارم از ترس سربازی تا دکترا می خونم درس چی میخونی ؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط Saber تازه اکسترنالا رو وصل نه کردم . . . اینکه داره از دیتا خفه می شه بعد این دانلودای جدید رو کجا می ریزی (از الان گفته باشم ب عمه ام توهین نکنی دیوث)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 182 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 182 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن