نوشته اصلی توسط S A D E G H جووووووونم الهی نمیری چه خبر؟ سلامتی والا خبری نیست کی اومدی لشِ مرگت
راستی قرار بود دماغتو عروسک کنی که تا ببینمت راست کنم کردی اینکارو ؟!
نوشته اصلی توسط Hadi سلامتی والا خبری نیست کی اومدی لشِ مرگت امروز ساعت 6 صبح شهرمون بودم خبر مرگت نوشته اصلی توسط Hadi راستی قرار بود دماغتو عروسک کنی که تا ببینمت راست کنم کردی اینکارو ؟! آره آماده کردم بکنم تو کونت
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط S A D E G H امروز ساعت 6 صبح شهرمون بودم خبر مرگت آره آماده کردم بکنم تو کونت سری قبل که میگفتی خیلی دوست دارم یه ساک برات بزنم حالا چی شده کارا برعکس شده ؟!
نوشته اصلی توسط Hadi سری قبل که میگفتی خیلی دوست دارم یه ساک برات بزنم حالا چی شده کارا برعکس شده ؟! عسیسم نمیدونی من دو جنسه هستم الان کی.رم مثل *** خر شق شده برا ک.ون ناز و سفیدت
نوشته اصلی توسط S A D E G H عسیسم نمیدونی من دو جنسه هستم الان کی.رم مثل *** خر شق شده برا ک.ون ناز و سفیدت خــــــــــــــــــــــــ ـــــفه شو ! خــــــــــــــــــــــــ ــــــفه شو ! معتاد بدبخت
نوشته اصلی توسط Hadi خــــــــــــــــــــــــ ـــــفه شو ! خــــــــــــــــــــــــ ــــــفه شو ! معتاد بدبخت خودت خــــــــــــــــــــــــ ـــــفه شو ! خــــــــــــــــــــــــ ــــــفه شو ! ج.نده بدبخت
نوشته اصلی توسط S A D E G H خودت خــــــــــــــــــــــــ ـــــفه شو ! خــــــــــــــــــــــــ ــــــفه شو ! ج.نده بدبخت خاک تو سرت نکبت ....هنوزم مث پارسال داری کپی مکنی ! آدم چقدر گشاد !
صادق دیوث آبروم رفت پیش بابک
نوشته اصلی توسط Hadi خاک تو سرت نکبت ....هنوزم مث پارسال داری کپی مکنی ! آدم چقدر گشاد ! خاک تو سر خودت نکبت گشادیم به خودم مربوطه دوس دارم کپی کنم واسه چی زورت میاد؟ نوشته اصلی توسط Hadi صادق دیوث آبروم رفت پیش بابک دیوث مگه مجبوری آقا بابک این کسخوله بزن پس کلش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 306 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 306 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن