@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرجان یه نگاهی به این آلبومها بنداز ببین کدوماشو ریپ بزنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال من مثلا 320 ولی 128 فیکه کیفیتش تخمیه![]()
یادم میاد توی بازیهای بچگیام یه اسباببازی داشتم چند تا جایخالی از شکلهای ساده هندسی داشت که باید شکل مربوط هر جایخالی رو پیدا میکردی و میذاشتی سرجاش، قانون سادهای داشت خب هیچوقت یه دایره نمیتونست جای یه مثلث رو بگیره و هیچوقت یه مربع جای یه دایره رو پر نمیکرد.
همیشه پیشِخودم فکر میکردم این بازی خیلی مسخره و ساده هست؛ اما الان که بزرگ شدم فهمیدم اون بازی آسون نبوده.
توی بازیه زندگی هیچکس وهیچچیز نمیتونه جای یه ادمو پر کنه یا جای اون آدمو بگیره، توی بازیه زندگی جای خالی یا با همون آدمی که جاش خالیه پر میشه یا هم خالی میمونه... اینکه سعی کنی آدمی رو به زور جا بدی سر جای یه آدم دیگه اشتباهه!
از عواقبش خراب کردن بازیه، شکسته شدن اون شکلی که به زور سعی میکنی باهاش اون جای خالی رو پر کنی شکسته شدن اون آدم، بیشتر آسیب دیدن اون جای خالی، خب کدوم بچه ای هست که از خراب شدن بازیش ناراحت نشه؟ کدوم آدمی هست که از خراب شدن بازی زندگیش غمگین نشه؟
پس هیچ راهی برای پر کردن یه جای خالی نیست تنها اتفاقی که براش میوفته اینه که بی اهمیت میشه نه اینکه پر شه!! تنها راهش اینه که زمان بگذره بزرگ شیم. الان کدوممون اهمیت میده من یا تو که توی یه بازیه بچگونه یه مربع یا مثلث یا دایره سر جاش نیست؟
در حال حاضر 279 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 279 مهمان ها)